Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS)/Verksamhetsutvecklare

Ledig tjänst på Socialförvaltningen

Sök ledigt jobb som MAS, medicinskt ansvarig sjuksköterska i Lysekil. Nu finns det en ledig tjänst på Socialförvaltningen i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön enligt avtal, individuell lönesättning. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-08.

Hitta till arbetsplatsen på Socialförvaltningen

Arbetsplatsen hos Socialförvaltningen ligger i Lysekil i Västra Götalands län.

Yrke MAS, medicinskt ansvarig sjuksköterska
Arbetsort Västra Götalands län – Lysekil
Arbetsplats Socialförvaltningen
Organisationsnummer 2120001389 (Lysekils kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön enligt avtal, individuell lönesättning
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-08

I Lysekils kommun arbetar ca 1400 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 400 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.


Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se http://www.livetilysekil.se/ får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 


Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.
Beskrivning
Nu söker vi dig som vill arbeta som medicinskt ansvarig sjuksköterska  och verksamhetsutvecklare.

Vi kan erbjuda dig stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö där vi är inne i ett utvecklingsskede som präglas av positivism och framtidstro. Lysekil skall vara en levande kommun året runt där positiva människor inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och samarbetar för att åstadkomma en bra kommunal verksamhet.

Socialförvaltningen befinner sig i en tid av utveckling och nyorientering i sin verksamhet. Vi söker nu dig som vill vara med och fortsätta utvecklingsarbetet inom den kommunala hälso- och sjukvården.

Arbetsuppgifter
Som MAS kommer du att arbeta övergripande med hälso- och sjukvårdsfrågor i Lysekils kommun. Ansvaret är lagstyrt för att patienterna ska få en säker och ändamålsenlig hälso- och sjukvård av god kvalitet inom kommunens ansvarsområde. I uppdraget ingår kvalitetssäkring av hälso- och sjukvårdens processer, skapa rutiner samt uppföljning och utvärdering av patientsäkerhet och vårdkvalitet. Du kommer att ha ett nära samarbete med MAS i Munkedal och Sotenäs då målsättningen är att de tre kommunernas verksamheter skall bedrivas snarlikt över kommungränserna.

Som MAS har du ett särskilt medicinskt ansvar för att:

* patienten får en säker och ändamålsenlig hälso- och sjukvård av god kvalitet

* det finns rutiner för att kontakta läkare och annan hälso- och sjukvårdspersonal vid behov

* patienten får den hälso- och sjukvård läkaren har bestämt

*rutinerna för läkemedelshantering är säkra

*besluten om delegering är patientsäkra

*patientjournaler förs

*anmälan görs till kommunal nämnd om en patient utsatts för allvarlig skada eller sjukdom i samband med vård och behandling eller utsatts för risk för det, enligt Lex Maria

I MAS-uppdraget ingår att bedriva ett utvecklingsarbete inom hälso- och sjukvårdsområdet och mot angränsande områden inom socialtjänst, samt omvärldsbevaka och lyfta in förändringsbehov till ledningen i kommunen. Utvecklingsarbetet sker utifrån socialförvaltningens/ omsorgsförvaltningens ledningssystem och kan exempelvis handla om intern och extern samverkan mellan yrkeskategorier och huvudmän. Du ingår i ett nätverk för MAS inom närliggande kommuner.

 

 Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning som distriktssköterska eller annan specialistutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du har bred praktisk erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har arbetat inom kommunal verksamhet och/eller region tidigare. Vana av att arbeta med olika typer av verksamhetssystem är ett krav. Du behöver inneha B-körkort.

Vi söker dig som har en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett välfungerande och effektivt sätt. Du är självgående, ansvarstagande och visar god förståelse för ditt uppdrag samtidigt som du har förmågan att inta ett helhetsperspektiv där du ser till verksamhetens bästa i ditt agerande och beslut.

Du är analytisk och lägger stor vikt vid att göra korrekta avvägningar och prioriteringar där du väger samman komplex information och andra typer av hänsynstagande innan du agerar eller fattar beslut. Du har även förmåga att leda, motivera och förse andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du samverkar med andra på ett lyhört och effektivt sätt, samt för en tydlig kommunikation där du säkerställer att budskap når fram och att förväntningar är klara för alla berörda parter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som engagemang, kommunikationsförmåga, samarbetsvilja och förmåga till helhetssyn är särskilt viktiga.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Villkor 
I denna rekrytering samarbetar vi med Tarasso. För att söka följ länk:

https://tarasso.varbi.com/what:job/jobID:454521/?lang=se

 

 

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?


Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.


Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 072-7331343. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.
Är du intresserad av tjänsten på Socialförvaltningen? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som MAS, medicinskt ansvarig sjuksköterska är 2021-12-08.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.