Sjuksköterska, kompetenstjänst, Lycksele sjukhus

Ledig tjänst på Region Västerbotten, Närsjukvårdsområde Södra Lappland

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Lycksele. Nu finns det en ledig tjänst på Region Västerbotten, Närsjukvårdsområde Södra Lappland i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 15 januari eller enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-17.

Hitta till arbetsplatsen på Region Västerbotten, Närsjukvårdsområde Södra Lappland

Arbetsplatsen hos Region Västerbotten, Närsjukvårdsområde Södra Lappland ligger i Lycksele i Västerbottens län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Västerbottens län – Lycksele
Arbetsplats Region Västerbotten, Närsjukvårdsområde Södra Lappland
Organisationsnummer 2321000222 (REGION VÄSTERBOTTEN)
Anställningsvillkor Heltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 15 januari eller enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-17

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Vi söker nu en sjuksköterska som är ny och nyfiken - eller senior och vetgirig! Vill du se allt?

Lycksele lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus i Södra Lappland. Här finns avdelningar och mottagningar inom områden som kirurgi, röntgen, internmedicin, rehab/stroke, ögon, BB/Gyn, psykiatri, BUP och barn. Vi bemannar även länets ambulanshelikopter. Sjukhuset och närheten till varandras verksamheter ger en unik möjlighet till utveckling och lärande över gränserna och en bred bas att stå på. Vi bedriver ett nära samarbete mellan kliniker och vårdavdelningarna på sjukhuset.

Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning där du tjänstgör vid en verksamhet under en period av sex månader, för att därefter byta till nästa - en chans att lära på bredden innan du bestämmer dig! Efter två år väljer du vilken verksamhet du vill arbeta stadigvarande i. Upplägget kan se ut enligt nedan de första två åren, individuell planering beaktas.

• Sex månaders tjänstgöring vid rehabilitering- & strokeavdelningen:
Vårdplatserna är fördelade mellan strokeområdet och allmän rehabilitering, men här finns även ortopediska platser för opererade äldre patienter.

• Sex månaders tjänstgöring vid kirurg- ortopedisk avdelning:
Här behandlas en stor variation av diagnosgrupper. Den elektiva vården bedrivs till största delen i form av höft, knä och överviktskirurgi. Den akuta verksamheten består bland annat av bukobservationer och trauman av skiftande slag.

• Sex månaders tjänstgöring vid medicinavdelningen:
Har en allmän internmedicinsk inriktning där variationen av medicinska tillstånd rör sig runt ex kardiologi, lungsjukdomar, infektion och diabetes.

• Sex månaders tjänstgöring vid akutmottagningen:
Tar emot och hanterar ca 10 000 besök per år. Ett linjelöst arbete ger god överblick och korta väntetider.

Du ingår i arbetstidsmodellen som är densamma för alla avdelningarna. Gemensamt för avdelningarna är också relativt korta vårdtider och arbete i team. Vi arbetar med en strukturerad inskolning och patientnära vård. Så även utskrivningssamordnare som tar hand om utskrivningar och hemgångsplanering och i vissa fall kontaktsjuksköterska.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet bjuder på stor omväxling och är mycket varierat avseende innehåll då du kommer att arbeta inom slutenvårdens olika inriktningar. Du ingår i ordinarie personalgrupp vid respektive klinik och jobbar i nära samarbete med övriga yrkeskategorier.

Vi tillämpar samma arbetstidsmodell på samtliga vårdavdelningar. Modellen ger arbetstidsförkortning med bibehållen heltidslön. Tjänsten innebär dag-, kväll- och nattjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med ett intresse för specialiserad sjukhusvård och dess utveckling. Du är stresstålig och anpassar dig lätt till nya sammanhang där du samarbetar med olika människor i olika yrkeskategorier.

För att trivas i rollen tror vi att du tycker att förändring är spännande och har en hunger på ny kunskap. Du är också kommunikativ och trivs med att lära känna verksamhet och personalgrupp.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.
Är du intresserad av tjänsten på Region Västerbotten, Närsjukvårdsområde Södra Lappland? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2023-12-17.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb