Platschef till BeMa Slip AB i Södra Sandby

Ledig tjänst på Standby Workteam AB

Sök ledigt jobb som Verkstadschef i Lund. Nu finns det en ledig tjänst på Standby Workteam AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-11-24.

Hitta till arbetsplatsen på Standby Workteam AB

Arbetsplatsen hos Standby Workteam AB ligger i Lund i Skåne län.

Yrke Verkstadschef
Arbetsort Skåne län – Lund
Arbetsplats Standby Workteam AB
Organisationsnummer 5566005475 (Standby Workteam AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-11-24

Standby Workteam AB

BeMa Slip AB ingår i koncernbolaget EMV Holding AB som erbjuder sina kunder allt ifrån bearbetade komponenter och högkvalitativ svetsning till färdigmontering av hela maskinlinjer. Deras kunder är i huvudsak inom livsmedels eller läkemedelsindustrin. Man arbetar främst i rostfritt stål, men har lång erfarenhet även av andra material. BeMa Slip är specialister på maskinbearbetning i främst aluminium, plast och rostfritt stål med höga kvalitetskrav.

EMV Holding expanderar och behöver nu rekrytera en

Platschef

till BeMa Slip AB i Södra Sandby

Om tjänsten

Som platschef har du ett övergripande ansvar för EMV Holdings anläggning i Södra Sandby, ingår i ledningsgruppen för de tillverkande bolagen (EMV Stainless, Ekeby Rostfria och BeMa Slip) och rapporterar direkt till koncern-VD och styrelse. Du kommer att ansvara för en fabrik med ca 15 medarbetare (inklusive ekonomiansvarig). I dagsläget sker tillverkning på ett skift. Som chef förväntas du vara en god och synlig ledare som ägnar gott om tid ute i verksamheten. Du är ett positivt föredöme för medarbetare och kollegor samt agerar som en god representant för organisationen vid externa kontakter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Huvudansvarig för order/beredning
  • Huvudansvarig för upprättande och uppföljning av planer (inkl. SAM), mål och budget för vart verksamhetsår
  • Ansvarar för att ta fram och följa upp investeringsplaner och andra projekt som drivs i din verksamhet
  • Ansvarig för ett väl fungerande kvalitets- och miljöledningssystem


Din bakgrund

Du har relevant utbildning och några års erfarenhet av personalledande position inom tillverkande industri. Vi vill att du har erfarenhet inom området för maskinbearbetning. Du har god datorvana och gärna erfarenhet av att ha jobbat i affärssystem, gärna Visma samt erfarenhet av kvalitetssystem. Verksamheten är inte större än att det då och då är bra om du kavlar upp ärmarna och hjälper till i det operativa arbetet. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Din personlighet

Då tjänsten innebär personalansvar, är det viktigt att du trivs i rollen som ledare och är bra på att styra mot uppsatta mål med högt fokus på effektivitet och lönsamhet. Vidare ser vi att du har sunda värderingar, god yrkesetik och verkar för en bra arbetsmiljö på arbetsplatsen. Som person är du drivande och engagerande och trivs med att leda och skapa resultat tillsammans med andra. Du är lyhörd, förtroendeingivande och visar ledarskap där det händer, ute i verksamheten. Andra viktiga egenskaper är att kunna planera, organisera och prioritera.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar EMV Holding med Standby Workteam. För mer information om tjänsten kontakta gärna Lars Olsson, Standby Workteam, 0721–651809. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 20 november.

Varmt välkommen med din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på Standby Workteam AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Verkstadschef är 2021-11-24.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.