Samordnare Trollebergsvägen LSS

Ledig tjänst på Humana AB

Sök ledigt jobb som Stödpedagog i Lund. Nu finns det en ledig tjänst på Humana AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Individuell lönesättning.. Arbetet är Heltid. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-10.

Hitta till arbetsplatsen på Humana AB

Arbetsplatsen hos Humana AB ligger i Lund i Skåne län.

Yrke Stödpedagog
Arbetsort Skåne län – Lund
Arbetsplats Humana AB
Organisationsnummer 5567608475 (Humana AB)
Anställningsvillkor Heltid
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Individuell lönesättning.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-10

Humana AB Är du en driven person med några års erfarenhet från LSS-verksamhet? Nu har du möjlighet att ta nästa steg i din professionella utveckling hos oss! Vi söker en samordnare till Trollebergsvägen LSS-boende i utkanten av Lund!
Om verksamheten
Trollebergsvägenär en gruppbostad med sex lägenheter för personer med autism, intellektuell funktionsnedsättning eller autismliknande tillstånd. Verksamheten är belägen i ett mycket naturskönt område i utkanten av Lund med närhet till staden breda utbud av kultur och aktiviteter.
Vår huvuduppgift är att stödja varje enskild klient i vardagen med målsättning om en ökad självständighet, välmående och ett bra liv. Alla insatser görs utifrån varje klients individuella förutsättningar. Stödet till våra boende kan bland annat bestå av hjälp att hitta en daglig sysselsättning, hitta en meningsfull fritidsaktivitet, skapa en struktur i vardagen, kontakt med familj och hjälp med rutiner för ett fungerande boende.
Verksamheten har kompetens och erfarenhet för att möta personer med missbruk, även i kombination med mer komplexa beteendeproblem.
Rollen som Samordnare
Som samordnare ansvarar du för att samordna och leda och följa upp det dagliga arbetet i verksamheten. Dujobbar även i klientnära arbete och utför dagliga insatser tillsammans med boendestödjarna.I rollen ingår även att ansvara för bemanning och schema, hjälpa till med kvalitets- och förbättringsarbete samt rekrytering och introduktion av ny personal.
Att utforma rätt insatser som passar våra klienters behov ställer krav på initiativförmåga, kreativitet och problemlösningsförmåga. För att skapa och bibehålla en bra kvalitet krävs att du är bra på att kommunicera, är tydlig samt är bra på att coacha och peppa dina kolleger.
Du kommer att jobba mycket nära verksamhetschefen samt samordnare på annan enhet och på övriga verksamheter i Humana. För oss är det viktigt att jobba tillsammans och hjälpa och inspirera varandra.  

Vem är du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du ska ha erfarenhet av att jobba i en LSS-verksamhet och vara handlingskraftig, resultatorienterad och ha god självkännedom. Vi söker dig som har lätt för att se vad som behöver göras och som är mycket bra på att kommunicera och entusiasmera dina kolleger ovh våra klienter. Du har även goda administrativa färdigheter.
Det är meriterande om du tidigare haft en roll där du leder personal men det är inget krav.
Du har förmåga att leda och utveckla verksamhetens grundidé om att alla har rätt till ett bra liv, samt stå för Humanas värdegrund gällande Ansvar, Engagemang och Glädje.

Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang kommer vi att erbjuda en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats. Dina möjligheter att utvecklas hos oss är stora och du har goda chanser att växa utifrån dina intressen och kompetensområden. 

För denna tjänst krävs det att du har: 
- Några års erfarenhet av arbete inom LSS-verksamhet.
- Relevant eftergymnasial utbildning som stöd-, boende eller behandlingspedagog eller annan likvärdig utbildning.
- God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
- God samarbetsförmåga och är bra på att skapa relationer såväl intern och extern.
- Erfarenhet av arbete i LSS-verksamheter och erfarenhet av att möta individer med funktionsnedsättning.
- B körkort.


Du kommer att behöva lämna ett utdrag ur belastningsregistret innan ev. anställning

Vad får du?
-Möjlighet att delta i Ledarprogram  
-Coachande chef och stöttande stabsfunktioner nära dig
-Möjlighet till regelbunden professionell handledning
-Karriär- och utvecklingsmöjligheter 
-Friskvårdsbidrag
-Kollektivavtal 

Om Humana
Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana. Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Hos oss deltar, påverkar och beslutar du.
Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som biträdande verksamhetschef på Humana så ser vi väldigt mycket fram emot din ansökan!
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Tillsvidareanställning, Heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Lön:Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Enligt överenskommelse.

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta tf. verksamhetschef Elin Ingvarsson på telefon 0733-483810!

Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Humana AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Stödpedagog är 2022-06-10.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.