Transportbilstekniker

Ledig tjänst på Din Bil Sverige AB Volkswagen Lund

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Lund. Nu finns det en ledig tjänst på Din Bil Sverige AB Volkswagen Lund i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal. Arbetet är 6 månader eller längre 6 månader eller längre. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Din Bil Sverige AB Volkswagen Lund

Arbetsplatsen hos Din Bil Sverige AB Volkswagen Lund ligger i Lund i Skåne län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Skåne län – Lund
Arbetsplats Din Bil Sverige AB Volkswagen Lund
Organisationsnummer 5560605791 (Din Bil Sverige AB)
Anställningsvillkor 6 månader eller längre 6 månader eller längre
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Har du fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och alltid vill ge det lilla extra? Då är det dig vi söker!

Volkswagen Lund satsar på framtiden och behöver fler engagerade, teknikintresserade medarbetare. Nu söker vi en Transportbilstekniker.     

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som Transportbils-tekniker utför du service, felsökning och reparationer inom angiven reparationstid och med fackmannamässig bedömning. Du arbetar mycket självständigt men samverkar också med ditt team på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en 5 stjärnig kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam teamanda och en väl fungerande arbetsplats.    

Kompetenskrav     

Vi ser att du har 3 årig fordonsteknisk utbildning alt. eftergymnasial utbildning inom fordon. Har du några års dokumenterad erfarenhet som fordonstekniker är det starkt meriterande. Har du tillika även arbetat med något av vår koncerns bilmärken och därav även arbetat i ELSA eller Odis ser vi det som en klar fördel. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska som engelska. Du bör ha god datorvana samt B-körkort. 

Personliga egenskaper      

Du har ett stort intresse bilar och teknik samt att du trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och prestigelös person som bidrar med god stämning samt ett gott samarbete till teamet. Du bör vara noggrann samt ha en flexibel förmåga att kunna anpassa dig efter nya instruktioner/information som kan komma.

Du är van vid att hantera perioder med ett högt arbetstempo för att säkerställa hög arbetskvalité samt ha ett driv för att uppnå uppsatta mål både för dig, teamet samt hela anläggningen.

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 18 oktober 2023.

 

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!
Är du intresserad av tjänsten på Din Bil Sverige AB Volkswagen Lund? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2023-10-18.

Sök andra jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb