Halloj!! JOBBA MED GRISAR - jättekul!!

Ledig tjänst på Dalby Hill

Sök ledigt jobb som Djurskötare, gris i Lund. Nu finns det en ledig tjänst på Dalby Hill i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-31.

Hitta till arbetsplatsen på Dalby Hill

Arbetsplatsen hos Dalby Hill ligger i Lund i Skåne län.

Yrke Djurskötare, gris
Arbetsort Skåne län – Lund
Arbetsplats Dalby Hill
Organisationsnummer (Dalby Hill)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-31

Dalby Hill

Dalby Hill är ett jordbruksföretag i Sjöbo, Skåne där grisproduktionen är dominerande med en produktion om 5500 slaktgrisplatser i Dalby samt ca 2000 slaktgrisplatser i Blentarp via företaget Karréko AB. Brukad åkerareal är 360 ha med spannmål, raps, ärter, potatis och vall. Inom ägarfamiljen bedrivs även en fastighets- och skogsförvaltning samt en häst- med inackorderingssverksamhet,. Vi är tot. 8-12 anställda beroende på säsong.

Tobias som har jobbat hos oss på Dalby i 5 år ska nu gå vidare med annan tjänst, han har varit otroligt uppskattad och vi önskar honom all lycka med sina nya uppgifter. Mot den bakgrunden söker vi nu en person som skall ersätta honom. Personen vi söker skall vara lite händig och lite teknisk med ett gott djuröga. Jobbet är mycket omväxlande, allt ifrån pyssel med de nyinsatta smågrisarna till skötsel av de stora slaktgrisarna, hålla koll på foderstyrning- och tillverkning, beställning av förnödenheter samt underhålla och hålla god ordning.

Arbetstiderna är normalt mån – fre men med jourberedskap varannan vecka.

Vi är ett glatt gäng som alltid har nära till skratt – helt enkelt ett jättekul arbete i ett bra team.

Studier och arbetserfarenhet med lantbruksdjur ser vi som mycket meriterande men inget absolut krav. Finns rätta gnistan så får vi säkert fart på elden.

Krav på körkort och gärna villkorad läkemedelsanvändning samt goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Intresserad J

Hör då av dig till Erik Hermelin

E-mail: erik@dalbyhill.se

Mb.tfn: 0706-494410

KARRÉKO AB finns på facebook, en del av Dalby Hill


Är du intresserad av tjänsten på Dalby Hill? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Djurskötare, gris är 2024-07-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb