Lund: Administratör

Ledig tjänst på Jobbakuten Recruitmore

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Lund. Nu finns det en ledig tjänst på Jobbakuten Recruitmore i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-27.

Hitta till arbetsplatsen på Jobbakuten Recruitmore

Arbetsplatsen hos Jobbakuten Recruitmore ligger i Lund i Skåne län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Skåne län – Lund
Arbetsplats Jobbakuten Recruitmore
Organisationsnummer 5566228846 (Jobbakuten Väst AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-27

Jobbakuten Recruitmore MiLgårdarna söker ny team-medlem

  

 

MiLgårdarna är i mötesbranschen med fem konferensgårdar i Skåne.
Vårt koncept bygger på hemkänsla och ensamrätt där konferensgruppen får tillgång till hela sin valda gård utan att störas av andra grupper.
Varje gård har en egen värd - eller värdpar – som tar hand om gruppen helt enligt sina önskemål.

Bokning, kundvård, fakturering och övrig administration sköts på vårt kontor i centrala Lund och nu vill vi utöka vårt team.
Tjänstens omfattning är 75-100%. Som person är du serviceinriktad, flexibel, nyfiken och prestigelös.
Du är kreativ, lösningsorienterad och gillar ordning och reda.

Din främsta uppgift blir att arbeta med bokning, kundvård och administration.
Då vi är ett litet team på kontoret hjälps vi alla åt och därför kommer du även att ha andra uppgifter för att komplettera gruppen på bästa sätt.
Beroende på dina intressen kan det till exempel vara: vår hemsida och synlighet på sociala medier, arbete med hållbarhet eller affärsskapande.

Att arbeta på MiLgårdarna innebär frihet under ansvar. Vi har möten både på kontoret i Lund och på våra MiLgårdar men du har också möjlighet att jobba hemifrån. Vår företagskultur utmärks av stor delaktighet och påverkan. Många av våra kunder är danska så vi ser gärna att du har god förståelse för danska språket; svenska behöver du kunna flytande och du behöver ha goda kunskaper i engelska. Viktigt för rollen är att du har god datorvana och vi ser gärna även att du har körkort. Vi räknar med att kunna hälsa dig välkommen till oss under januari 2024.

 

Ansökan:

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, bethina@recruitmore.se.
Är du intresserad av tjänsten på Jobbakuten Recruitmore? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2023-10-27.

Sök andra jobb som administrativ assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb