Projektassistent inom samhällsundersökningar

Ledig tjänst på Enkätfabriken Lund

Sök ledigt jobb som Administratör/Administrativ assistent i Lund. Nu finns det en ledig tjänst på Enkätfabriken Lund i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2024-01-02.

Hitta till arbetsplatsen på Enkätfabriken Lund

Arbetsplatsen hos Enkätfabriken Lund ligger i Lund i Skåne län.

Yrke Administratör/Administrativ assistent
Arbetsort Skåne län – Lund
Arbetsplats Enkätfabriken Lund
Organisationsnummer 5568834757 (Enkätfabriken AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2024-01-02

Enkätfabriken Lund

Om Enkätfabriken

Vi på Enkätfabriken arbetar med undersökningar som leder till samhällsutveckling. Vi arbetar främst mot offentlig men även privat och ideell sektor. Bland våra större kunder finns Stockholms stad och Göteborgs stad, Svensk Kollektivtrafik, Myndigheten för tillgängliga medier, Hyresgästföreningen och många andra.

De undersökningar vi genomför är varierande, ofta komplexa och framförallt viktiga. Många beslut fattas av kommuner, myndigheter, företagsledningar och andra aktörer baserat på resultatet i mätningar som vi genomfört.

Vi är ett växande företag med för närvarande ca 30 anställda. Därför är varje anställds insatser viktiga för att företaget som helhet skall fungera på bästa sätt.

Är du en effektiv och strukturerad person som har sinne för både textskrivning och siffror men också för planering och administration? Känner du dig bekväm med att lära dig nya saker snabbt och är van vid att hantera olika IT-verktyg? ställer upp för dina kollegor när de behöver hjälp? Då kan du läsa vidare!

Vi på Enkätfabriken behöver utöka vårt underbara team med timanställda projektassistenter. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och utvecklande. Eftersom detta är en timanställning med olika mycket att göra vid olika perioder så tror vi att detta jobbet skulle passa dig som studerar på högskola/universitet extra mycket eftersom du kan kombinera dina studier med relevant antal timmar beroende på vår efterfrågan men också anpassat efter dina studier!

På Enkätfabriken arbetar vi med flera olika IT-verktyg. Att ha viss IT-vana och framförallt ett driv att lära sig nytt snabbt är en förutsättning för att trivas i rollen. Vi arbetar även mycket med rapporter, textkorrektur, siffror och data sammanställning av olika slag. Därför ser vi gärna att din studiebakgrund är kopplad till samhällsvetenskap, ekonomi, kommunikation, statistik eller annan relevant bakgrund. Det är också därför som många av våra timanställda stannar hos oss efter avklarade studier eftersom de arbetsuppgifter som vi erbjuder är i många fall relevanta till studierna inom ovannämnda ämnen/inriktningar.

Därför kan detta vara en unik chans för dig som studerar att få bygga på din erfarenhet med relevanta och utvecklande arbetsuppgifter och vem vet kanske är detta en början på din karriär hos oss?!

Arbetsuppgifter:

Du kommer att stötta upp i olika projekt där hjälp behövs. Det kan vara allt från rapport sammanställning och korrektur till olika administrativa uppgifter. Exempelvis

 • Korrektur av olika rapporter, texter, siffror, data korrektur samt enkät korrektur
 • Sammanställa och skriva olika rapporter och texter.
 • Skapa webbenkäter och webbformulär i Enkätfabrikens verktyg
 • Olika administrativa uppgifter, support, skanning


Kvalifikationer:

 • Noggrannhet är centralt
 • Passion för att skriva och hantera texter
 • Effektivitet och förmåga att hantera olika typer av uppgifter
 • Mycket god förmåga att kommunicera i skrift och tal
 • God IT-vana och förmåga att snabbt lära sig nya digitala verktyg
 • Hjälpsam och kan ställa upp med kort varsel
 • Gärna pågående högskole/universitetsstudier inom samhällsvetenskap, ekonomi, kommunikation, statistik eller annan relevant utbildning.


OBS: Vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. Sök därför så snart som möjligt.


Är du intresserad av tjänsten på Enkätfabriken Lund? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administratör/Administrativ assistent är 2024-01-02.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb