Junior Javautvecklare som vill växa med oss!

Ledig tjänst på SysPartner Consulting AB

Sök ledigt jobb som Systemutvecklare/Programmerare i Luleå. Nu finns det en ledig tjänst på SysPartner Consulting AB i Norrbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-31.

Hitta till arbetsplatsen på SysPartner Consulting AB

Arbetsplatsen hos SysPartner Consulting AB ligger i Luleå i Norrbottens län.

Yrke Systemutvecklare/Programmerare
Arbetsort Norrbottens län – Luleå
Arbetsplats SysPartner Consulting AB
Organisationsnummer 5566695044 (Syspartner Consulting AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-31

Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för Javautveckling? Lockas du av att arbeta i ett företag där gemenskap och generositet står i centrum? Välkommen till oss!

På SysPartner erbjuder vi en utmanande och dynamisk roll som konsult, där du får möjlighet att arbeta med de senaste teknologierna och delta i spännande projekt hos våra kunder, som varierar från medelstora till stora företag. Som Javautvecklare på SysPartner kommer du att få arbeta med spännande utvecklingsprojekt ute hos våra kunder, och du får en perfekt möjlighet att växa i din roll och utvecklas som utvecklare.

Vem är du?
Vi söker dig som har hunnit arbeta med Javaprogrammering i minst ett år, och har hunnit skaffa dig bra grundläggande kunskaper i Java. Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom relevant område. Precis som vi, har du ett brinnande intresse för kodning och teknik. Du är initiativrik, en lagspelare och bidrar med positiv energi till teamet. Du trivs med nya utmaningar och har en analytisk förmåga samt systematiskt arbetssätt.

Vilka är SysPartner?
SysPartner, grundat i Linköping 2005 och med kontor i Stockholm, Västerås och Luleå, är experter inom systemutveckling och IT-infrastruktur. Vi förenar en familjär företagskultur med spännande och utmanande uppdrag hos våra kunder, och lägger stor vikt vid varje medarbetares personliga bidrag och delaktighet. Vi värdesätter det lilla företagets familjära känsla, samtidigt som vi ger våra konsulter möjlighet att arbeta i större projekt hos våra kunder. Hos oss är personliga egenskaper och bidrag till företagskulturen av stor betydelse. Vi uppmuntrar att ta med personliga intressen till arbetet och erbjuder generösa personalförmåner samt en mängd sociala aktiviteter.

Intresserad?
Om du känner att denna roll passar dig, och du vill växa med oss, skicka in din ansökan redan idag!
Är du intresserad av tjänsten på SysPartner Consulting AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Systemutvecklare/Programmerare är 2024-07-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb