Lokalvårdare

Ledig tjänst på Lulestäd

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Luleå. Nu finns det en ledig tjänst på Lulestäd i Norrbottens län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2023-12-20.

Hitta till arbetsplatsen på Lulestäd

Arbetsplatsen hos Lulestäd ligger i Luleå i Norrbottens län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Norrbottens län – Luleå
Arbetsplats Lulestäd
Organisationsnummer (Lulestäd)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2023-12-20

Lulestäd

Som lokalvårdare hos Lulestäd är du vårt ansikte utåt till kunderna och ansvarar över att Lulestäd levererar en högkvalitativ städning till varje enskild kund. Uppdraget handlar om att vara noggrann och ansvarstagande över de städningar som görs.Arbetstiden är förlagd främst under dagtid och kan skilja sig från dag till dag beroende på hur behovet ser ut.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som är:

· serviceminded

· ansvarsfull

· lösningsfokuserad

· har en god samarbetsförmåga

· villig att möta nya människor

· tar egna initiativ


Vi lägger större vikt på dina personliga egenskaper då man med vilja och rätt inställning kan lära sig det mesta av de kunskaper som krävs.


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats och flexibla arbetstider. Vi ser också vikten i att känna arbetsglädje och vara bekväm i sin roll och därför kommer vi alltid att ge dig den stöd och introduktion som krävs för att du ska trivas med oss.


Viktig info om tjänsten:

· Anställningsvillkoren omfattar en timanställning enligt överenskommelse.

· Tillträde sker omgående och rekrytering görs löpande.

· Jobbtyp: Visstid, omfattning efter överenskommelse

· Meriterande: Goda kunskaper i det svenska språket, erfarenhet av branschen

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på Lulestäd? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2023-12-20.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb