Välkommen till oss! 1:a linjens chef Ludvika VC

Ledig tjänst på Region Dalarna

Sök ledigt jobb som Avdelningschef, region i Ludvika. Nu finns det en ledig tjänst på Region Dalarna i Dalarnas län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100% , Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-19.

Hitta till arbetsplatsen på Region Dalarna

Arbetsplatsen hos Region Dalarna ligger i Ludvika i Dalarnas län.

Yrke Avdelningschef, region
Arbetsort Dalarnas län – Ludvika
Arbetsplats Region Dalarna
Organisationsnummer 2321000180 (REGION DALARNA)
Anställningsvillkor 100% , Tillträde enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-19

Region Dalarna

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.Vårdcentralen har ca 15000 listade patienter och vi är relativt stor arbetsgrupp som till viss del är teambaserad men som behöver utvecklas framöver, Vi har god samverkan utifrån God Nära Vård i området med de andra vårdcentralerna, Närakuten och övriga kliniker.

Nu har du chansen att söka denna spännande tjänst, där du kommer att ha en viktig roll i framtidens primärvård och för Vårdcentral Ludvika-Grängesberg. Du har i ett nära samarbete med övriga 1:a linjen chefer och tillsammans har ni en helhetssyn både inom vårdcentralen men också för primärvården i Västerbergslagen. Tjänsten innebär i fösta hand ett ansvar för läkargruppen på Ludvika VC.Välkommen till oss! 1:a linjens chef Ludvika VC

Arbetsuppgifter


I rollen som 1:a linjens chef ställs höga krav på nytänkande och din förmåga att engagera, stimulera och leda dina medarbetare. Vi värdesätter din förmåga att se de stora sammanhangen och att omsätta visioner och mål till praktiska samt konkreta handlingar. Du kan argumentera för din sak, men är samtidigt lyhörd och prestigelös.

En viktig del av arbetet som 1:a linjens chef är att skapa delaktighet, på bästa sätt samt tillvarata och utveckla den kompetens och kraft som finns i medarbetargruppen. Du strävar efter att vara tillgänglig som chef och bidrar aktivt med engagemang, humor och kunskap till att skapa ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga chefer.

Som 1:a linjens chef har du personalansvaret med allt vad det innebär med samt att du har ansvar för budget och schemaläggning samt är delaktig i ledningsgruppen för primärvården i Västerbergslagen..

Som 1:a linjens chef är du direkt underställd verksamhetschef.

Anställningen innebär ett 4-årigt förordnande som chef och tillsvidareanställning i grundprofessionen.


Övrig information
Kvalifikationer


Du har med fördel en yrkesbakgrund med inom ett legitimerat yrke och gärna chefserfarenhet inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet inom primärvård och/eller är leg läkare.

Vi ser gärna att du har en utbildning inom ledarskap, har du inte det så förväntas du gå denna utbildning. Gärna erfarenhet och intresse för e-hälsa/digitalisering.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Körkort erfordras.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Tjänsten tillsättes med förbehåll att överprövning är godkänd.


Ansökan


Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.


Fackliga kontaktuppgifter vid chefsrekrytering

Vision vision.falun@regiondalarna.se

SACO saco.dalarna@regiondalarna.se

Kommunal kommunal.centralt@regiondalarna.se

Vårdförbundet marion.vaeggemose@vardforbundet.se

Ledarna ledarna.dalarna@regiondalarna.se


Är du intresserad av tjänsten på Region Dalarna? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Avdelningschef, region är 2024-07-19.

Sök andra jobb som avdelningschef, region

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb