Personlig assistent till kvinna i Lomma

Ledig tjänst på BJÖRKA ASSISTANS AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Lomma. Nu finns det en ledig tjänst på BJÖRKA ASSISTANS AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-10.

Hitta till arbetsplatsen på BJÖRKA ASSISTANS AB

Arbetsplatsen hos BJÖRKA ASSISTANS AB ligger i Lomma i Skåne län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Skåne län – Lomma
Arbetsplats BJÖRKA ASSISTANS AB
Organisationsnummer 5567950711 (Björka Assistans AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-10

Björka Assistans är ett privat assistansbolag med verksamhet i hela Sverige. Vi finns för att underlätta vardagen för barn, ungdomar och vuxna som är i behov av personlig assistans. För oss är det oerhört viktigt att våra kunder får den assistans de verkligen behöver och att våra assistenter har en god arbetsmiljö och känner sig delaktiga. Vi jobbar i mycket nära samspel med både kunder, anhöriga och assistenter för att uppnå detta. Den viktigaste egenskapen hos oss på Björka Assistans är att vi har ett genuint intresse av att hjälpa personer med normala behov men som behöver tillgodoses med särskilda insatser.


Nu söker vi en ny assistent till en äldre dam i Lomma.


Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp med allt i sin vardag så som hygien, skötsel av hemmet, matlagning och matning.


Då kvinnan inte kommunicerar via tal så krävs det att du som assistent är uppmärksam på hennes signaler och kan arbeta självständigt.


Kvinnan har nära till skratt så det är ett plus om du själv är en glad person som gillar att skratta, skämta och titta på gamla komedier.


Vi har 2 tjänster tillgängliga med omgående start.


En fast tjänst på ca 50% med 2 dygnspass och 6 dagpass på ett 4 veckors schema.


Ett vikariat som varar i 18 månader på 100% med 6 dygnspass på fyra veckor.


Skriv i ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.


Endast kvinnliga sökanden.


Välkommen in med din ansökan.


Är du intresserad av tjänsten på BJÖRKA ASSISTANS AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2023-12-10.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb