Förskollärare till Buffeln i Ljusdal

Ledig tjänst på Ljusdals kommun

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Ljusdal. Nu finns det en ledig tjänst på Ljusdals kommun i Gävleborgs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast månadslön. Arbetet är Tillsvidareanställning 100%. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-02.

Hitta till arbetsplatsen på Ljusdals kommun

Arbetsplatsen hos Ljusdals kommun ligger i Ljusdal i Gävleborgs län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Gävleborgs län – Ljusdal
Arbetsplats Ljusdals kommun
Organisationsnummer 2120002320 (Ljusdals kommun)
Anställningsvillkor Tillsvidareanställning 100%
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Ljusdals kommun Arbetsplats
Kom och jobba med oss. Vi har Sveriges viktigaste jobb och det tar vi på stort allvar. Vi vill göra skillnad och skapa möjligheter för nutid och framtid. Hos oss ska alla barn-, unga och vuxna känna att jag kan, jag vill, jag vågar! Vi söker dig som vill komma och bli vår kollega på Buffelns förskola. 

Vi söker en förskollärare till Ljusdals centrala förskoleområde med placering på Buffelns förskola som är en två avdelningsförskolor. Att ha en stimulerande och trygg arbetsmiljö med hög delaktighet och positiv laganda är av stor vikt för vår verksamhet. Nyrenoverade lokaler, utomhusmiljön är varierande med såväl skog som planerad lekplats.


Arbetsuppgifter
Som förskollärare har du en ledande roll där du planerar arbetet, genomför uppföljningar samt analyserar för att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans med arbetslaget. 

Du ska arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande miljö där barnen står i centrum. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbetssätt. Du ansvarar för att tillsammans med dina förskollärarkollegor arbeta så att verksamheten utmanar och barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande, allt enligt läroplanens intentioner. Vi ser att du som person är nyfiken och ser mångfald som en tillgång och har stort intresse för att arbeta i en verksamhet där olika kulturer möts och tas tillvara i mötet med barnen.

Kvalifikationer/utbildning
Förskollärarexamen alternativt lärarexamen med behörighet att arbeta undervisa i förskolan samt förskollärarlegitimation. Vi söker medarbetare som sätter barn och föräldrar i fokus, har god kommunikationsförmåga samt upprätthåller en god service. Meriterande är att du har grundläggande datakunskaper samt att du är väl förtrogen med styrdokumenten och har förmåga att omsätta dem i praktiken. 

Övrigt
Buffelns förskola är en förskola med två avdelningar med åldersindelningen 1-5 år, den ligger centralt i Ljusdal. Buffeln ska ha förskollärare på alla tjänster som arbetar med utbildningen för barnen.

Varaktighet och Sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt ö.k

Upplysningar lämnas av
Rektor Janeth Dolk, 073-275 11 18

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln, 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2023-10-02Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Är du intresserad av tjänsten på Ljusdals kommun? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-10-02.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb