Servicetekniker

Ledig tjänst på Ekmans Maskin AB

Sök ledigt jobb som Servicetekniker, maskin i Linköping. Nu finns det en ledig tjänst på Ekmans Maskin AB i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-21.

Hitta till arbetsplatsen på Ekmans Maskin AB

Arbetsplatsen hos Ekmans Maskin AB ligger i Linköping i Östergötlands län.

Yrke Servicetekniker, maskin
Arbetsort Östergötlands län – Linköping
Arbetsplats Ekmans Maskin AB
Organisationsnummer 5562560440 (Ekmans Maskin AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-21

Ekmans Maskin AB

Servicetekniker sökes

Ekmans Maskin AB söker en erfaren servicetekniker till vår anläggning i Linköping. Tjänsten består av renovering, service och reparation av truckar.

Nu söker vi dig som har några års erfarenhet från liknande arbete tex bil, lastbil, lantbruk, entreprenad eller liknande och vill arbeta med service och underhåll av alla typer av maskiner.

Formella krav /Vi söker Dig som

• Är ansvarstagande och noggrann

• Har god datakunskap i form av felsökning

• B-körkort

• Goda kunskaper i svenska

• Klarar av att arbeta både i team och självständigt


Personliga egenskaper

Vi vill att du som person är glad utåtriktad och har god social kompetens. Vi söker dig som är ordningsam, strukturerad och ansvarstagande. Vi ser gärna att du är stresstålig och har förmågan att snabbt ställa om till nya arbetsuppgifter. Du tar gärna egna initiativ och har en förmåga att se vad som behöver göras. Viktigt att du kan arbeta enskilt men också i team.

Har Du frågor om tjänsten kan du kontakta Verkstadschef Mikael Fingal 070-3574303

Din ansökan vill vi ha omgående till ansokan@ekmansmaskin.se


Ekmans Maskin AB

Verksamheten består av försäljning av ca 1000 truckar per år, reservdelar, service, underhåll och uthyrning. De flesta truckarna är begagnade och renoverade, i alla storlekar och olika modeller av truckar. Uthyrningen består för närvarande av 1700 maskiner runt om i landet. Företaget har totalt 28 anställda. Ekmans Maskin AB är ett dotterbolag till Toyota Material Handling Sweden AB.


Är du intresserad av tjänsten på Ekmans Maskin AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Servicetekniker, maskin är 2023-12-21.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb