Administratör med intresse för ekonomi och redovisning till Saab

Ledig tjänst på Skill Rekrytering & Bemanning AB

Sök ledigt jobb som Sekreterare i Linköping. Nu finns det en ledig tjänst på Skill Rekrytering & Bemanning AB i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Visstid, mer än 6 månader. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-12-12.

Hitta till arbetsplatsen på Skill Rekrytering & Bemanning AB

Arbetsplatsen hos Skill Rekrytering & Bemanning AB ligger i Linköping i Östergötlands län.

Yrke Sekreterare
Arbetsort Östergötlands län – Linköping
Arbetsplats Skill Rekrytering & Bemanning AB
Organisationsnummer 5566858618 (Skill Rekrytering & Bemanning AB)
Anställningsvillkor Heltid Visstid, mer än 6 månader
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-12

Skill Rekrytering & Bemanning AB Har du erfarenhet av administration i form av hantering av årsredovisning och bolagsändringar? Är du en strukturerad, flexibel och initiativtagande person som letar efter nya möjligheter? Nu finns chansen att jobba som bolagssekreterare på Saab!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Du kommer att ingå i Group Tax-teamet på Group Finance. Group Tax har det övergripande ansvaret för direkta och indirekta skatter och för att övervaka och hantera koncernens legala struktur. Group Tax består av sex skatteexperter (inklusive chefen för Group Tax) och en bolagssekreterare.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som bolagssekreterare kommer du att fungera som den främsta globala kontaktpersonen för frågor relaterade till lagliga krav för koncernens olika enheter. Din roll innebär att stödja affärsområden och koncernfunktioner genom att hantera administrativa uppgifter inom bolagsadministration. Du kommer jobba väldigt självständigt i din roll med stöttning från Group Tax.

Några av dina ansvarsområden är:
- Hantera årsredovisningar genom att upprätta rutiner och tidsplaner.
- Hantera bolagsändringar och upprätta bolagsprotokoll till bolagsverket.
- Vara superadministratör i det interna systemet Blika vilket bl.a. innebär att säkerställa att koncernens juridiska struktur samt arkivera bolagshandlingar.
- Vara kontaktperson mot alla våra koncernbolag avseende bolags- och styrelseändringar och upprätta erforderliga handlingar.
- Stödja Group Tax med olika administrativa uppgifter så som presentationer i powerpoint samt hantera deras interna hemsida.
- Bistå vid bl.a. bolagsbildningar i Sverige och utomlands.

Din profil
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av administration, gärna från en advokatsekreterarroll sedan tidigare eller motsvarande erfarenhet av att hantera årsredovisning och diverse bolagsändringar för att kunna axla rollen på ett framgångsrikt sätt. Det är meriterande om du har utbildning inom exempelvis ekonomi, juridik, redovisning eller dylikt. För att kunna utföra arbetet bör du ha goda kunskaper i Microsoft Office samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du är en strukturerad, organiserad och initiativtagande person. För att klara av tjänsten som bolagsadministratör så krävs det att du är en självständig och flexibel person.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Tycker du att den här tjänsten passar rätt in på dig? Då vill vi läsa din ansökan!
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jonna Svenson på mejl Jonna.Svenson@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.
Är du intresserad av tjänsten på Skill Rekrytering & Bemanning AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sekreterare är 2023-12-12.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb