Chaufför till K-Bygg Linköping

Ledig tjänst på K-Bygg

Sök ledigt jobb som Kranbilsförare i Linköping. Nu finns det en ledig tjänst på K-Bygg i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast månads- vecko- eller timlön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-31.

Hitta till arbetsplatsen på K-Bygg

Arbetsplatsen hos K-Bygg ligger i Linköping i Östergötlands län.

Yrke Kranbilsförare
Arbetsort Östergötlands län – Linköping
Arbetsplats K-Bygg
Organisationsnummer 5565112991 (Kesko AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-31

K-Bygg Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-Bygg!

Vi söker nu en Chaufför, gärna med erfarenhet som kranbilsförare, som också är en del av vårt team på lagret.

Som chaufför är det du som levererar beställt material till våra kunder med hjälp av en av våra kranbilar och är ofta ansiktet utåt mot kund. På K-Bygg får du frihet under ansvar. Du har även ansvaret för din egna bil samt jobbar i team med våra andra chaufförer och transportplanerare. Våra chaufförer är del av teamet på lagret, så arbete som t.ex. godslossning, lastning och kundservice kan ingå i det vardagliga jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Varför K-Bygg?
Hos K-Bygg fokuserar vi på människan - oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende - och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir en del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.
Du är en person med starkt driv, ett lösningsorienterat sinne och vill vara en del av ett företag som uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och hög servicekänsla. Du är en del av arbetsgruppen lager där hög service mot kund är ett krav.

Din profil
För att lyckas i rollen som Chaufför och lagermedarbetare har du en stark egen drivkraft, stort engagemang, glödande passion för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterad approach i allt du gör. Du är kommunikativ och utåtriktad.

Du har gärna erfarenhet från branschen och kunskap inom byggnadsmaterial. Erfordrat körkort krävs och erfarenhet av kranbilsleveranser är meriterande.

Passar du in i denna profil - sänd in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde efter överenskommelse, dock senast 1 januari 2024.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten? Vänligen se kontaktuppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan!

K-Bygg är mer än bara en bygghandel. Vi har allt inom bygg samlat under ett och samma tak: produkterna, specialisterna och tjänsterna. Vi har 49 bygghandlare från Storuman i norr till Vetlanda i söder.

Vi arbetar för att vara både proffsens och den kvalitetsmedvetne hemmasnickarens naturliga förstahandsval, både i butik och online.

Vi är stolta över vår långa erfarenhet, vår starka drivkraft framåt och vår vilja att tillsammans med våra kunder nå nya bygghöjder.
Är du intresserad av tjänsten på K-Bygg? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kranbilsförare är 2023-10-31.

Sök andra jobb som kranbilsförare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb