Kommunikationsstrateg med nyhetskänsla – Ledigt jobb i Linköping

Ledig tjänst på Region Östergötland

Sök ledigt jobb som Kommunikationsstrateg i Linköping. Nu finns det en ledig tjänst på Region Östergötland i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Individuell och differentierad lön. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tillsvidare. Sök jobbet senast 2020-12-06.

Hitta till arbetsplatsen på Region Östergötland

Arbetsplatsen hos Region Östergötland ligger i Linköping i Östergötlands län.

Arbetsort Östergötlands län – Linköping
Arbetsplats Region Östergötland
Organisationsnummer 2321000040 (REGION ÖSTERGÖTLAND)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Individuell och differentierad lön
Anställningens längd Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2020-12-06

Region Östergötland Region Östergötland ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och regional utveckling i Östergötland. Region Östergötland är en politiskt styrd organisation och länets största arbetsgivare med 13 800 medarbetare. Kommunikationsenheten är Region Östergötlands expertfunktion inom kommunikation med ett 20-tal medarbetare. Enheten är placerad på regionledningskontoret.

Arbetsuppgifter och ansvar
Du får möjlighet att bli en del av Region Östergötland –en arbetsgivare som är mitt uppe i en förändringsresa med ett brett och utmanande kommunikationsuppdrag. Vi är en utvecklingsinriktad och högspecialiserad organisation med invånarnas bästa för våra ögon. Vi kan ge dig en möjlighet att utvecklas och att vara med och påverka hur kommunikativ vår organisation ska vara. Du har en viktig roll i att strategiskt utveckla Region Östergötlands kommunikation. Du ansvarar för att hålla ihop den långsiktiga planeringen av nyheter, innehåll och budskap i olika kanaler såsom intranät, chefskanal, externa webbplatser, nyhetsbrev och sociala medier. Du följer den nationella debatten och har förmåga att fånga upp aktuella ämnen och händelser och omvandla dem till proaktiv kommunikation. I tjänsten ingår att vara en del av Region Östergötlands press- och beredskapsjour.

Utbildning och erfarenhet
Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande. Du har jobbat med kommunikation både strategiskt och operativt i ett antal år, gärna i en större eller politiskt styrd organisation och har erfarenhet av såväl intern kommunikation som varumärkesarbete. Du är en erfaren skribent med känsla för nyheter och nyhetsvärdering och van att arbeta i olika publiceringssystem.

Personliga egenskaper
Du har ett stort intresse och engagemang för samhällsfrågor i allmänhet och kommunikation i digitala och sociala kanaler i synnerhet. Du arbetar strategiskt och långsiktigt, men kan också leverera när tiden är knapp.  Du har förmåga att se helheter, samband och göra avvägningar. Du har mycket god förmåga att samarbeta och skapa relationer. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar och ser möjligheter i förändring. Att du brinner för och ser värdet av kommunikation är en förutsättning för att du ska trivas hos oss. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är drivande och coachande samt skapar engagemang och delaktighet.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten
Anna Bowall, kommunikationsdirektör, 010-103 78 28 eller Åsa Rundgren, enhetschef, 010-103 70 46.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 22 november 2020. Intervjuer sker från och med den 17 november. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201290. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Är du intresserad av tjänsten på Region Östergötland? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kommunikationsstrateg är 2020-12-06.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Lediga jobb i Östergötlands län

Här hittar du alla tjänster inom Administration, ekonomi, juridik i Östergötlands län som finns att söka nu.