Drifttekniker

Ledig tjänst på Tekniska verken

Sök ledigt jobb som Drifttekniker, värmeverk i Linköping. Nu finns det en ledig tjänst på Tekniska verken i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast månads- vecko- eller timlön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på Tekniska verken

Arbetsplatsen hos Tekniska verken ligger i Linköping i Östergötlands län.

Yrke Drifttekniker, värmeverk
Arbetsort Östergötlands län – Linköping
Arbetsplats Tekniska verken
Organisationsnummer 5560049727 (Tekniska Verken i Linköping AB (Publ))
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-31

Tekniska verken Nu söker vi en drifttekniker!
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga.

Nu söker vi dig som vill jobba som drifttekniker inom optisk sortering och rening av flytande avfall. Arbetsuppgifterna består i att självständigt rondera, optimera drift och utföra avhjälpande och förebyggande underhåll i anläggningarna.

I rollen ansvarar du för:

- Drift, underhåll och felsökning av anläggningen för optisk sortering av matavfall.
- Drift, underhåll och felsökning av anläggningen för rening av flytande avfall.
- Att anläggningarna fungerar som de ska och att rapportera enligt rutin om så inte är fallet.
- Styrning av anläggningarna.

Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad, kommunikativ och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du har ett stort tekniskt intresse och trivs både med att arbeta i grupp och självständigt ute på anläggningarna.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

- Du har god datavana och kan hantera olika program så som Officepaketet.
- Du kan läsa, förstå och tala svenska.
- Du har lätt för att arbeta i grupp.
- B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underhållssystem och ronderingssystem.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, vänligen kontakta rekryterande chef Jan Carlson, 013-20 91 50. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är rekryterare Emma Liwell, 076-808 02 00.

Välkommen med din ansökan!
Vi vill gärna ha din ansökan senast den 31 maj.


Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.
Är du intresserad av tjänsten på Tekniska verken? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Drifttekniker, värmeverk är 2022-05-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Norrköping
  TvNo Textilservice AB söker underhållstekniker

  Ledigt jobb som underhållstekniker, vattenrening på Quattro Bemanning & Rekrytering AB i Norrköping

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som underhållstekniker, vattenrening
 • Mjölby
  Drifttekniker med kundfokus till MSE i Mjölby

  Ledigt jobb som drifttekniker, värmeverk på OnePartnerGroup Östergötland AB i Mjölby

  Sök jobbet som drifttekniker, värmeverk