Python-utvecklare inbyggda system

Ledig tjänst på Wade & Partners AB

Sök ledigt jobb som Civilingenjör, systemutveckling i Linköping. Nu finns det en ledig tjänst på Wade & Partners AB i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-03-30.

Hitta till arbetsplatsen på Wade & Partners AB

Arbetsplatsen hos Wade & Partners AB ligger i Linköping i Östergötlands län.

Yrke Civilingenjör, systemutveckling
Arbetsort Östergötlands län – Linköping
Arbetsplats Wade & Partners AB
Organisationsnummer 5592698509 (Wade & Partners AB)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Välkommen till en arbetsplats som skapar projekt efter dina önskemål! 
Vi rekryterar just nu en Python-utvecklare till ett välkänt IT-konsultföretag.

Här får du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor. Det finns möjlighet att arbeta på plats eller på distans. Du väljer vad som passar dig bäst!Arbetsuppgifter

I rollen som Python-utvecklare får du arbeta med med den senaste tekniken åt ledande företag. Beroende på din kompetens kommer vi att kunna matcha ditt starka driv med våra kunders behov. Låter det som något för dig? Då kan du läsa vidare.

För oss är det viktigt att du som söker tjänsten drivs av att skapa värde. Rollen är bred och det finns stora möjligheter att utvecklas. Vi vill att du ska trivas i din roll hos oss! Därför erbjuder vi kontinuerliga utvecklingssamtal, uppföljningar och utbildningar för våra anställda. Att ha kul på jobbet är också något som vi värderar högt. Nyligen åkte hela företaget till Grekland. Vi träffas även lokalt och digitalt flera gånger per år för att bygga gemenskap och utbyta kunskaper och erfarenheter med varandra. Kom och trivs med oss!Vi söker dig som
- Har erfarenhet av Python-utveckling av inbyggda system Intresserad? 
Kul! Välkommen med din ansökan senast 30 marsOm oss
Wade & Partners är det kandidatfokuserade rekryteringsföretaget. Vi bryr oss om dig som kandidat och samarbetar bara med företag som är måna om sina anställda. Vi har som mål att det ska vara enkelt och kul att söka arbete via oss. Samtliga tjänster är direktrekryteringar, där du som kandidat blir anställd av kund. Hoppas vi ses!
Är du intresserad av tjänsten på Wade & Partners AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Civilingenjör, systemutveckling är 2023-03-30.

Sök andra jobb som civilingenjör, systemutveckling

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb