SiS ungdomshem Stigby söker sommarvikarier behandlingsassistent natt 75 %

Ledig tjänst på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö

Sök ledigt jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Linköping. Nu finns det en ledig tjänst på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Deltid. Schema. Schemat är pendlarvänligt och bygger på komprimerad tjänstgöring. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Efter överenskommelse under juni -aug med möjlighet till timanställning senare. Intervjuer sker löpande.. Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2022-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö

Arbetsplatsen hos Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö ligger i Linköping i Östergötlands län.

Yrke Behandlingsassistent/Socialpedagog
Arbetsort Östergötlands län – Linköping
Arbetsplats Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö
Organisationsnummer 2021004508 (Statens Institutionsstyrelse)
Anställningsvillkor Deltid. Schema. Schemat är pendlarvänligt och bygger på komprimerad tjänstgöring. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Efter överenskommelse under juni -aug med möjlighet till timanställning senare. Intervjuer sker löpande.
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2022-05-31

Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

Stigby har plats för 31 ungdomar och tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk. Vi är uppdelad på en akutavdelning fyra behandlingsavdelningar och vi har även en eftervårdsenhet i Jönköping.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent natt hjälper du ungdomar rätt i livet genom att vara en trygg och stabil förebild. Du har ansvar för avdelningens inre och yttre miljö nattetid. Tjänstgöringen innebär att du är en av fyra personal som tjänstgör natt på institutionen och det förekommer bland annat tillsynsuppgifter samt dokumentation. Arbetet kräver mycket självständighet, noggrannhet och kunskaper kring arbetsmiljö och säkerhet.
Vi arbetar utifrån våra värdeord: Respekt, Omtanke och Tydlighet

Tjänstgöringsschemat för behandlingsassistenter är pendlarvänligt och väl anpassat för dig som bor längre bort. Under en månad gör du ca fyra resor till Visingsö. Komprimerad tjänstgöring ger nio dagars sammanhållen ledighet v ar 3:e vecka.

Friskvårdsbidrag erbjuds alla anställda och detta gäller även dig som sommar-/timvikarie. I staten finns även många förmåner, se vidare på
http://www.stat-inst.se/arbeta-hos-oss/formaner/

KVALIFIKATIONER
Du har ett intresse av att arbeta med utsatta ungdomar som behöver stöd och är en god vuxen förebild. Du kan dela med dig av din trygghet, stabilitet.
Att du är en kollega som delar kunskap och bidrar till vikänslan på SiS är andra egenskaper som gör dig intressant. Lika viktigt är det att du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du måste kunna utrycka dig väl i tal och skrift och ha kunskaper i att dokumentera då detta ingår i dina arbetsuppgifter.
B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.

Vi lägger mycket stor vikt vid din personliga lämplighet.
Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur misstanke- samt belastningsregistret.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
Är du intresserad av tjänsten på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Behandlingsassistent/Socialpedagog är 2022-05-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.