SiS ungdomshem Stigby söker behandlingsassistenter, sommar- och timvikarier

Ledig tjänst på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö

Sök ledigt jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Linköping. Nu finns det en ledig tjänst på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö i Östergötlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Schema. Schemat är pendlarvänligt och bygger på komprimerad tjänstgöring. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Efter överenskommelse under juni -aug med möjlighet till timanställning senare. Intervjuer sker löpande.. Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2022-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö

Arbetsplatsen hos Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö ligger i Linköping i Östergötlands län.

Yrke Behandlingsassistent/Socialpedagog
Arbetsort Östergötlands län – Linköping
Arbetsplats Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö
Organisationsnummer 2021004508 (Statens Institutionsstyrelse)
Anställningsvillkor Heltid. Schema. Schemat är pendlarvänligt och bygger på komprimerad tjänstgöring. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Efter överenskommelse under juni -aug med möjlighet till timanställning senare. Intervjuer sker löpande.
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-31

Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

Stigby har plats för 31 ungdomar och tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk. Vi är uppdelad på en akutavdelning fyra behandlingsavdelningar och vi har även en eftervårdsenhet i Jönköping.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent på Stigby har du ett livsviktigt uppdrag. I ditt arbete kommer du att motivera människor till nya och mindre destruktiva sätt att leva. Du kommer jobba med att bygga trygga relationer.
Målet med ditt uppdrag är att skapa hopp, framåtrörelse och meningsfullhet i livssituationer som stukats av psykosociala problem, utanförskap och missbruk.
Att göra den resan i olika skeden av ungdomarnas liv, är ett tufft och utmanande arbete på alla plan.

Du arbetar i ett team av fem engagerade kollegor och med er samlade kompetens har ni möjlighet att nå bra resultat.
Vi arbetar utifrån våra värdeord: Respekt, omtanke och tydlighet.

Tjänstgöringsschemat för behandlingsassistenter är pendlarvänligt och väl anpassat, även för dig som bor lite längre bort. Under en månad gör du ca fyra resor till Visingsö. Komprimerad tjänstgöring ger nio dagars sammanhållen ledighet var 3:e vecka.

Vi söker nu flera sommarvikarier/timvikarier till SiS Ungdomshem Stigby.

Friskvårdsbidrag erbjuds alla anställda och detta gäller även dig som timvikarie. I staten finns även många förmåner, se vidare på
http://www.stat-inst.se/arbeta-hos-oss/formaner/

KVALIFIKATIONER
Din personliga lämplighet är nyckeln till livsviktig förändring. Därför behöver du vara en varm empatisk person som drivs av en stark inre glöd och vilja att skapa vårdresultat utöver det vanliga.
Att du är en kollega som delar kunskap och bidrar till vi-känslan på SiS är andra egenskaper som gör dig intressant. Lika viktigt är det att du har en grundmurad positiv människosyn och en förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Då behandlingsarbete dokumenteras och diskuteras med flera olika aktörer ställs höga krav på god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift.

Kan du stimulera och utveckla ungdomarnas fritidsintressen och har erfarenhet av arbete med ungdomars fritid är detta meriterande.

B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.

Ingen erfarenhet krävs men vi ser gärna att du är under utbildning i socialt arbete, alternativt har prövat på att arbeta med ungdomar i yrkeslivet eller i fritidsverksamhet.

Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
Är du intresserad av tjänsten på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Stigby på Visingsö? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Behandlingsassistent/Socialpedagog är 2022-05-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.