Lärare till Fröviskolan F-6, mellanstadiet

Ledig tjänst på Lindesbergs kommun, Grundskola

Sök ledigt jobb som Grundlärare, 4-6 i Lindesberg. Nu finns det en ledig tjänst på Lindesbergs kommun, Grundskola i Örebro län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Januari 2024 eller enligt överenskommelse. Vi kommer att intervjua fortlöpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-08.

Hitta till arbetsplatsen på Lindesbergs kommun, Grundskola

Arbetsplatsen hos Lindesbergs kommun, Grundskola ligger i Lindesberg i Örebro län.

Yrke Grundlärare, 4-6
Arbetsort Örebro län – Lindesberg
Arbetsplats Lindesbergs kommun, Grundskola
Organisationsnummer 2120002015 (Lindesbergs kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Januari 2024 eller enligt överenskommelse. Vi kommer att intervjua fortlöpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-08

Lindesbergs kommun, Grundskola Välkommen till Fröviskolan, en lagom stor skola belägen vid sjön Väringen!
Fröviskolan F-6 har totalt c:a 350 elever. Vi har två klasser i varje årskurs, och är 3 mentorer i varje årskurs. På skolan finns förutom rektor även biträdande rektor och ett väl fungerade elevhälsoteam med kurator, specialpedagog, skolpsykolog samt skolsköterska. Vi har även en socialpedagog.

Våra ambitioner är höga och vi arbetar efter ledorden kunskap, glädje, trygghet och höga förväntningar. Våra elever ska uppnå bästa möjliga resultat utifrån sina förutsättningar, genom arbetsglädje, ansvar, trygghet och gemenskap. På skolan arbetar kompetent och utbildad personal som ser möjligheter i varje elev och tar tillvara på elevernas förmågor

Brinner du för läraryrket och vill arbeta på en skola med härliga och engagerade pedagoger? Då bör du söka tjänsten som lärare i årskurs 4-6 på Fröviskolan F-6!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara en av 3 mentorer i årskurs 5. Hos oss på Fröviskolan F-6 kommer du att vara verksam inom arbetslaget 4-6 och ha ett nära samarbete med de andra lärarna. Du har en nära samverkan med vårdnadshavare, skolans elevhälsoteam och rektor. Samarbete, kommunikation och professionalitet är viktiga ledord i vår verksamhet. Vi ser att du använder dig av metoder och arbetssätt som leder till bästa möjliga måluppfyllelse. Du håller dig uppdaterad om aktuell forskning inom ditt verksamhetsområde.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 med förmåga att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten.
Att du har god samarbetsförmåga med elever, kollegor och vårdnadshavare samt
ett stort engagemang och en vilja att arbeta med elever i åk F-6.

Meriterande om du är behörig att undervisa i svenska och engelska.

Är du den vi söker kan vi erbjuda dig ett stimulerande arbete på en riktigt bra skola med härliga elever och engagerade och positiva kollegor.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 900 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!
Är du intresserad av tjänsten på Lindesbergs kommun, Grundskola? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Grundlärare, 4-6 är 2023-12-08.

Sök andra jobb som grundlärare, 4-6

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb