Maskin/Processoperatör söks!

Ledig tjänst på Jovi Konsult AB

Sök ledigt jobb som Processoperatör, kemisk industri i Lilla Edet. Nu finns det en ledig tjänst på Jovi Konsult AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-13.

Hitta till arbetsplatsen på Jovi Konsult AB

Arbetsplatsen hos Jovi Konsult AB ligger i Lilla Edet i Västra Götalands län.

Yrke Processoperatör, kemisk industri
Arbetsort Västra Götalands län – Lilla Edet
Arbetsplats Jovi Konsult AB
Organisationsnummer 5590826797 (Jovi Konsult AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-13

Jovi Konsult AB Vill du jobba inom tillverkningsindustrin som processoperatör och samtidigt få bra betalt? Då är detta jobbet för dig.
Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör består dina arbetsuppgifter av att övervaka och styra tillverkningsprocessen av olika typer av produkter. Om du är tekniskt lagd, duktig på att lösa problem och följa instruktioner kan jobbet som processoperatör vara något för dig. Arbetet sker både självständigt och i grupp.


Din bakgrund
Vi ser att du har en teknisk bakgrund och erfarenhet från industriarbete. Som person är du stresstålig, driven, har en stor vilja samt motivation att lära.
Du tycker om att arbeta fysiskt, förstår processer och har en teknikförståelse. För arbetet krävs även att du har god maskinkännedom, erfarenhet av maskin- och produktritningar. Du kommer att jobba mycket med omställningar av maskiner, vilket förutsätter att du har ett tekniskt intresse.

Om företaget
Kunden är en stor aktör i sin bransch och har sitt säte i Lilla Edet

Om oss
På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 35 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland.
Är du intresserad av tjänsten på Jovi Konsult AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, kemisk industri är 2022-06-13.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.