Kostbiträden, timvikarier till Laholms kommun

Ledig tjänst på Laholms kommun

Sök ledigt jobb som Köksbiträde i Laholm. Nu finns det en ledig tjänst på Laholms kommun i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är Timavlönad 2022 Timavlönad. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2022-09-30.

Hitta till arbetsplatsen på Laholms kommun

Arbetsplatsen hos Laholms kommun ligger i Laholm i Hallands län.

Yrke Köksbiträde
Arbetsort Hallands län – Laholm
Arbetsplats Laholms kommun
Organisationsnummer 2120001223 (Laholms kommun)
Anställningsvillkor Timavlönad 2022 Timavlönad
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-09-30

Laholms kommun Måltidsenheten söker semestervikarierande kostbiträden inför sommaren 2022.

Brinner du för god mat lagad från grunden med lite extra omtanke och med målet att ge bästa tänkbara service? Då vill vi välkomna dig till oss på Måltidsenheten i Laholms kommun.

Om Laholms kommun
I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

Kommunen har ett unikt landmärke - Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Detta symboliseras av vår logotyp där hav möter land. Med en blå båge för bukten, en vit bågformad vattenlinje för stranden och ett grönt bälte för inlandet vill vi förmedla kommunens attraktiva sidor.
Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Brinner du för god mat lagad från grunden med lite extra omtanke och med målet att ge bästa tänkbara service? Då vill vi välkomna dig till oss på Måltidsenheten i Laholms kommun.

Som kostbiträde i våra kök är du delaktig i viss matlagning samt förberedande av dagens tillbehör och sallader. I arbetet ingår även förberedelse för frukost och mellanmål beroende på placering. Diskning, städning och i vissa fall beställningar ingår i arbetsuppgifterna.

I kommunen arbetar vi med bra livsmedel, förutsättning att utvecklas och ger dig samtidigt möjligheten att skaffa en bred erfarenhet från våra kök.

Arbetsuppgifterna är matlagning, traditionell- och specialkostmatlagning samt alla övriga förekommande arbetsuppgifter i kök. Placering vid kommunens äldreboende, skolor och förskolor. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad och få Måltidsenheten att utvecklas framåt.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som har kostbiträdesutbildning eller har yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Vi välkomnar även dig som är under utbildning till kostbiträde att söka. Kunskaper om specialkost är meriterande. Beställningar kan förekomma, varav datavana är en fördel.

B-körkort krävs.

Som kostbiträde på Måltidsenheten i Laholms kommun arbetar vi efter vår Värdegrund; Glädje, Mod, Delaktighet, Engagemang och Gott föredöme. Fem ledord som genomsyrar verksamheten och som leder oss framåt i vårt arbete att ge våra kunder bästa möjliga service och riktigt god och näringsriktig mat både i äldreomsorgen och på våra skolor och förskolor. Vi vill att du ska vara serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. Du är initiativrik och inte rädd för att prova nya saker.
Du är noggrann och positiv och klarar av att arbeta både självständigt som i grupp.
Du skall behärska svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet ställer krav på god fysik i form avstyrka, kondition och rörlighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Timanställning. Helgtjänstgöring och varierad arbetstid kan förekomma.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Lön
Timlön enligt överenskommelse.

Upplysningar
Malin Karlsson, rekryterare Bemanningsenheten, 076-7210160

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2022-06-24
Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid
anställning.

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett
senare tillfälle.
Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.
Är du intresserad av tjänsten på Laholms kommun? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Köksbiträde är 2022-09-30.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.