Servicetekniker Axima AB -Veddige

Ledig tjänst på Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB

Sök ledigt jobb som Traktormekaniker i Kungsbacka. Nu finns det en ledig tjänst på Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön - Fast lön. Arbetet är Heltid Bemanning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-29.

Hitta till arbetsplatsen på Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB

Arbetsplatsen hos Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB ligger i Kungsbacka i Hallands län.

Yrke Traktormekaniker
Arbetsort Hallands län – Kungsbacka
Arbetsplats Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB
Organisationsnummer 5590649207 (Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB)
Anställningsvillkor Heltid Bemanning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön - Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-29

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB Är du mekaniskt och tekniskt lagd och vill jobba för ett expansivt företag? Sök tjänsten hos Axima i Veddige nu! 

Om företaget


Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län. Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service. Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.


Din framtid

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera traktorer och lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.


Din profil


  • Du måste ha ett brinnande intresse för att meka och laga maskiner i av olika slag. Meriterande om man har mekat med lantbruksmaskiner såsom traktorer, vagnar mm. Vi tror att du har jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service
  • Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus
  • Meriterande är goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
  • Felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik. Dator är ett verktyg som du kommer att använda dagligen till bl.a. felsökning. Baskunskaper i att hantera en dator är därför nödvändigt.
  • B-körkort är ett krav
  • Har du erfarenhet av Case IH, JCB, Amazone och Pöttinger är det meriterande men inget krav.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar och en vidareutbildning både internt och hos våra leverantörer.

Stor vikt läggs vid grundläggande intresse och drivkraft, har du relevant bakgrund men saknar viss erfarenhet kan tjänsten vara rätt för dig ändå då Axima satsar långsiktighet för rätt person.

Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM är Axima rätt plats för dig, sök jobbet redan idag!


Villkor


  • Denna tjänst är en bemanning med start omgående. Efter 6 månaders provanställning övergår anställningen till en direktrekrytering.
  • Heltid
  • Månadslön
  • Ort – Veddige

Axima har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du söker tjänsten med CV och personligt brev där du kort förklarar varför du passar för tjänsten.


För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Patricia Contreras på Patricia.contreras@kraftsam.se


Välkommen med din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Traktormekaniker är 2023-12-29.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb