Servicetekniker

Ledig tjänst på Scandinavian Internet Group AB

Sök ledigt jobb som Servicetekniker, maskin i Kungsbacka. Nu finns det en ledig tjänst på Scandinavian Internet Group AB i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön - Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-11-30.

Hitta till arbetsplatsen på Scandinavian Internet Group AB

Arbetsplatsen hos Scandinavian Internet Group AB ligger i Kungsbacka i Hallands län.

Yrke Servicetekniker, maskin
Arbetsort Hallands län – Kungsbacka
Arbetsplats Scandinavian Internet Group AB
Organisationsnummer 5567269518 (Jobway AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön - Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-11-30

Scandinavian Internet Group AB

Är du en ansvarstagande och strukturerad person som vill arbeta i en variationsrik roll på ett växande och välmående företag? Gillar du att utföra ditt arbete noggrant och målinriktat? Trivs du med att arbeta nära kunden och har erfarenhet av att driva serviceprojekt? Då vill vi höra mer om dig, sök tjänsten som Continovas nya


Servicetekniker, Kungsbacka


I rollen som servicetekniker kommer du ha en serviceinriktad roll på ett företag under tillväxt. Du kommer utföra service- och installationsarbeten hos Continovas kunder, vilket innefattar felsökning, service, nyinstallation, byggnation av inredningar på bilverkstäder samt framför allt underhåll av olika sorters lyftar. Enstaka resor i Sverige med övernattning kan förekomma.


Du får tillgång till egen bil och väljer om du vill utgå hemifrån eller från Continovas verksamhet i Kungsbacka.


Din profil


  • ·       Händig, gärna med erfarenhet som snickare, montör eller tekniker
  • ·       B-körkort, svenska & engelska i tal och skrift samt datavana
  • ·       Har du kunskap inom el, mekanik och hydraulik är det meriterande

Du erbjuds


  • ·       Ett lönsamt, välmående och växande företag med en platt organisation och familjär företagskultur
  • ·       En nyckelroll på ett företag som värnar om sina medarbetare där trivseln är hög
  • ·       Ett team med stöttande och kompetenta kollegor
  • ·       En roll präglad av frihet, du planerar delvis dina egna jobb samt utgår hemifrån

Är du intresserad och vill veta mer?


Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Continova med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Om Continova


Continova AB är, via sina 50 medarbetare, en av de marknadsledande leverantörerna av utrustning till däck- och bilverkstäder. Vi har ett brett produktsortiment och erkända varumärken för att säkerställa kvalitet till våra kunder. Det stora produktutbudet består bland annat av däckmaskiner, fordonslyftar, verkstadsinredning, förbrukningsmateriel samt plåt och skadeutrustning. Utöver produkter erbjuder Continova även lösningar inom verkstadsplanering och utbildningar.


Från kontoret i Kungsbacka arbetar ca 25 medarbetare som jobbar med administration, utbildning och teknik. Vi ger support till våra säljare som reser på olika distrikt över hela landet. Vi har även en egen serviceorganisation som installerar, servar och reparerar utrustningen för våra kunder.


Är du intresserad av tjänsten på Scandinavian Internet Group AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Servicetekniker, maskin är 2023-11-30.

Sök andra jobb som servicetekniker, maskin

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb