Röntgensjuksköterska till Röntgenmottagningen i Kungsbacka

Ledig tjänst på Röntgen Halland

Sök ledigt jobb som Röntgensjuksköterska i Kungsbacka. Nu finns det en ledig tjänst på Röntgen Halland i Hallands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-10.

Hitta till arbetsplatsen på Röntgen Halland

Arbetsplatsen hos Röntgen Halland ligger i Kungsbacka i Hallands län.

Yrke Röntgensjuksköterska
Arbetsort Hallands län – Kungsbacka
Arbetsplats Röntgen Halland
Organisationsnummer 2321000115 (REGION HALLAND)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-10

Röntgen Halland Röntgenavdelningen i Kungsbacka är digitaliserad och undersökningar bedrivs med modern utrustning.

Vår arbetsplats kännetecknas av ett gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en liten framåt, modern och expanderande avdelning. Här finns Magnetkamera, CT, genomlysning, skelett, mammografi screening och ultraljud. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga uppgifter som röntgensjuksköterska. Rotation på alla modaliteter efter upplärning.

Om arbetsplatsen
Vi är en liten avdelning med nära samarbete mellan olika yrkesgrupper och ett gott kamratskap. I dagsläget är avdelningen öppen endast måndag till fredag dagtid, ingen beredskap eller jourtjänstgöring. Vi roterar runt på alla modaliteter och arbetsuppgifterna är mycket omväxlande.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad röntgensjuksköterska. Några års erfarenhet av arbete på röntgen är önskvärt. Samarbetsförmåga, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ, flexibilitet samt organisationsförmåga ser vi som viktiga egenskaper för att lyckas i tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande
För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/att-jobba-i-region-halland/formaner-for-dig-som-anstalld/ för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka https://www.regionhalland.se/om-region-halland/

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.


Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Är du intresserad av tjänsten på Röntgen Halland? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Röntgensjuksköterska är 2021-12-10.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Kungsbacka
  Röntgensjuksköterska till Röntgenmottagningen i Kungsbacka

  Ledigt jobb som röntgensjuksköterska på REGION HALLAND i Kungsbacka

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som röntgensjuksköterska