Chaufför med C-kort

Ledig tjänst på Saldeco International AB

Sök ledigt jobb som Distributionsförare i Kungälv. Nu finns det en ledig tjänst på Saldeco International AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Saldeco International AB

Arbetsplatsen hos Saldeco International AB ligger i Kungälv i Västra Götalands län.

Yrke Distributionsförare
Arbetsort Västra Götalands län – Kungälv
Arbetsplats Saldeco International AB
Organisationsnummer 5561604298 (Saldeco International AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Saldeco International AB

Vi söker distributionsförare med C-kort och erfarenhet av distribution. Leverans av matvaror till storkök och restauranger med tung lastbil. Arbetet är fritt och väldigt socialt, men fysiskt krävande.

Saldeco International AB är ett åkeri som är anslutet till GLC (Göteborgs Lastbilcentral), där vi också utgår ifrån. Vi är ett litet åkeri med 30 chaufförer och en fräsch vagnpark.

Åkeriet delar sin syn på hållbarhet med GLC, vilket gör att vi successivt byter ut vagnparken mot El och Biogasdrivna lastbilar.

Dem flesta turerna startar klockan 05:00-07:00 vardagar. Eget transportmedel för transport till och från arbetet är nästan nödvändigt om du inte bor i Gårdsten eller dess närhet.

Tillsättning av tjänsten kan ske omedelbart.


Är du intresserad av tjänsten på Saldeco International AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Distributionsförare är 2023-10-18.

Sök andra jobb som distributionsförare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb