Säljare B2B

Ledig tjänst på Skofabriken Kavat

Sök ledigt jobb som Fältsäljare/Utesäljare i Kumla. Nu finns det en ledig tjänst på Skofabriken Kavat i Örebro län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-09-20.

Hitta till arbetsplatsen på Skofabriken Kavat

Arbetsplatsen hos Skofabriken Kavat ligger i Kumla i Örebro län.

Yrke Fältsäljare/Utesäljare
Arbetsort Örebro län – Kumla
Arbetsplats Skofabriken Kavat
Organisationsnummer 5567364814 (Skofabriken Kavat AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-09-20

Skofabriken Kavat

Inspo

Vi älskar kvalité. Vi älskar design. Och vi älskar hur våra skor åldras med tiden. Kavat grundades 1945 av Ragnar Karlsson och våra ledord ”Walk Carefully On Mother Nature” är något som vi hela tiden eftersträvar för att minska det ekologiska fotavtrycket. Vi lånar jorden från våra barn och barnbarn och vi tror att dagens hållbara mode handlar om kläder och skor som förblir relevant och som kan bäras år efter år. Skor som är värda att vårda och att vara stolt över. Hur känner du?

Vi på Kavat är ett glatt gäng som gillar varandras sällskap. Oavsett om det handlar om våra afterworks, konferenser, fotbollskvällar eller bara småsnacket i korridoren har vi alltid nära till skratt. På rasterna samlas vi i vår mysiga lounge och dricker gott kaffe från vår fina espressomaskin, och det händer ofta att chefen köper nybakade kanelbullar.Nu är vi i början på en otroligt spännande resa och söker nu en driven säljare till vårt team!

Om rollen

Vi vill växa stort ochtillsammans med våra återförsäljare och nu söker vi en driven säljare som ser till att det införlivas!Vi är ett produktdrivet företag som brinner för kvalitet medengedigen erfarenhet av skotillverkning efter 80 år i branschen.Från vår hemstad Kumla har vi tagit med oss våra värderingar ut i världen medett tydligt fokus på långa produktlivscykler. Vi vill alltid stå som motsats till slit och släng och vi hoppas att du känner likadant!

Som vår säljare har du ansvaret att sälja våra produkter till våra återförsäljare. Duutvecklar affärsrelationen och jobbar både inom och utanför Sveriges gränser. Rollen innebäräven ett intäkts och budgetansvar. Nyckeln till ett framgångsrikt samarbete är att du förstår våra kunders behov och levererar en service i världsklass samtidigt som du brinner för att skapa nya affärer.

I rollen ingår

  • införsäljning av våra produkter och koncept.
  • att utveckla och säkerställa en god affärsrelation med våra kunder.
  • en förmåga att tillgodose kundernas behov och skapa affärer.
  • prospektering av nya kunder, marknader och affärsmodeller med särskilt fokus på återförsäljare.
  • att proaktivt jobba med säljplanering av nya kollektioner och säsonger.
  • förhandling av ramavtal för nya kunder och inköpsorganisationer.
  • budget och resultatansvar.
  • att bistå i administration, budgetprocess och utveckling av försäljningsavdelningen.

Vem är du?

Du har minst en gymnasial utbildning ochtidigare kvalificerad erfarenhet från andra säljuppdrag.

För att lyckas i rollen ska du vara en driven säljare med en förmåga att planera på lång sikt. Du har vana iattsätta tydliga mål men samtidigt vara flexibel.Du är en social person medmycket goda kommunikativa egenskaper och besitter egenskapen attbygga förtroende och långsiktiga partnerskap med kunder.

Du har en god IT-vana och erfarenhet av självständigt arbete i affärssystem, CRM och Business Intelligence. Microsoft Officepaketet är en enkel match för dig. Självklart kan du uttrycka dig obehindrat påbåde svenska ochengelska samt har B-körkort.Att vara på resande fot och uppleva nya platser är något som ligger dig varmt om hjärtat då tjänsten kräver resor både i och utanför Sverige.Du har lätt för att ställa om och trivs att jobba inom ett familjeföretag.Du rör dig som fisken i vattnet inom den digitala miljön och ser det som en spännande resa att få vara med att utveckla och drivaKavats säljavdelning framåt.

Bli en del av Kavat-familjen!

Som du säkert förstår är vi ett företag som siktar högt och ser mångfald och olikheter som en självklar tillgång. Vi vet också att fantastiska kandidater ibland struntar i att ansöka om de inte lever upp till alla våra önskemål och kvalifikationer– och så vill vi såklart inte ha det! Så även om du bara kan vissa delar, men inte alla, ser vi gärna att du skickar in en ansökan ändå. Vi vill tillsätta tjänsten omgående så tveka inte att ansöka redan idag om du vill vara med på vår roliga resa!

Omfattning Heltid

TillträdeOmgående


Är du intresserad av tjänsten på Skofabriken Kavat? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fältsäljare/Utesäljare är 2024-09-20.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb