Lokförare

Ledig tjänst på Tågåkeriet i Bergslagen AB

Sök ledigt jobb som Lokförare/Förare av tåg i Kristinehamn. Nu finns det en ledig tjänst på Tågåkeriet i Bergslagen AB i Värmlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-31.

Hitta till arbetsplatsen på Tågåkeriet i Bergslagen AB

Arbetsplatsen hos Tågåkeriet i Bergslagen AB ligger i Kristinehamn i Värmlands län.

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort Värmlands län – Kristinehamn
Arbetsplats Tågåkeriet i Bergslagen AB
Organisationsnummer 5564736808 (Tågåkeriet i Bergslagen AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-31

Tågåkeriet i Bergslagen AB

Är du vår nästa lokförarkollega?

Är du en självständig och trygg person, som gillar utmaningar och vill ha variation i ditt arbete? Vill du dessutom jobba i ett företag där det är korta beslutsvägar och där man har stor frihet under eget ansvar? Sök då tjänsten som lokförare hos oss på Tågab.

Om Tågab

Ett mångsidigt tågföretag med verksamhet inom godstransporter, persontrafik och egen verkstad. Med våra ungefär 170 anställda är vi en aktör på den svenska tågmarknaden.

Våra flexibla godstransporter fyller en viktig funktion genom att komplettera de tjänster som de större aktörerna erbjuder. Vi erbjuder skräddarsydda alternativ som ger våra kunder möjlighet att optimera sina transporter.

På persontrafiksidan är vi ett komplement till de större operatörerna. Vi ger resenärer ytterligare alternativ när det gäller resor och ger möjlighet till bättre täckning av mindre trafikerade sträckor.

Vår egen verkstad är en viktig komponent i verksamheten. Verkstaden ansvarar för underhåll och reparation av både våra egna fordon samt externa kunders lok, vagnar och motorvagnar.

Vårt engagemang för samhällsnytta och miljö är en central del av våra värderingar. Genom att erbjuda tågtransport som ett miljövänligt alternativ till traditionella transportmetoder, bidrar vi till minskat koldioxidutsläpp och en renare värld.

Om tjänsten

Som lokförare har du ett stort säkerhetstänk, där du ansvarar för att framföra tågen på ett säkert och miljöriktigt sätt.

Samtidigt som du är en självständig person, är du också en god lagspelare, då du kommer att samarbeta med olika funktioner inom företaget.

Arbetstiderna varierar under dygnets alla timmar. Dock, mer frekvent mellan kl 05 och 22. Helgarbete förekommer.

Kvalifikationer

 • Du är ansvarstagande.
 • Lokförarbevis och godkänd examen från lokförarutbildning. Vi är också intresserade av kontakt med dig som utbildar dig till lokförare.
 • Du uppfyller hälsokraven enligt Transportstyrelsens föreskrifter (TSFS 2011:61).
 • Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
 • Du har körkort (B).
 • Du ser dig själv som en lugn och trygg person.

Du erbjuds

 • Lön och anställning enligt kollektivavtal.
 • Förmånligt friskvårdsbidrag.
 • Förmånligt semesteravtal.

Ansökan

Ansök genom att klicka på länken.

Välkommen med din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på Tågåkeriet i Bergslagen AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2023-12-31.

Sök andra jobb som lokförare/förare av tåg

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Kristinehamn
  Lokförare

  Ledigt jobb som lokförare/förare av tåg på Tågåkeriet i Bergslagen AB i Kristinehamn

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lokförare/förare av tåg