Snickare

Ledig tjänst på Wikan Personal AB

Sök ledigt jobb som Träarbetare/Snickare i Kristianstad. Nu finns det en ledig tjänst på Wikan Personal AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Visstid, mer än 6 månader. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2021-12-16.

Hitta till arbetsplatsen på Wikan Personal AB

Arbetsplatsen hos Wikan Personal AB ligger i Kristianstad i Skåne län.

Yrke Träarbetare/Snickare
Arbetsort Skåne län – Kristianstad
Arbetsplats Wikan Personal AB
Organisationsnummer 5568427818 (Wikan Personal AB)
Anställningsvillkor Heltid Visstid, mer än 6 månader
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-16

Wikan Personal AB Om företaget
Byggcarl Entreprenad AB är ett byggföretag som har arbetet och verkat på orten sedan 1992. Vi arbetar uteslutande med kvalificerad arbetskraft med lång yrkeserfarenhet. Under de gångna åren har vi uppfört ett flertal arkitektritade villor och fritidshus mestadels åt kunder i trakten av Åhus och Yngsjö. Vi utför även renoveringar, till- och ombyggnader och jobbar såväl på totalentreprenad som på löpande räkning.

Vi behöver förstärka vårt team med en snickare och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med snickerijobb samt gjutning av betongplattor på mestadels nybyggnationer och renoveringar av villor. Arbetsområdet är främst i Kristianstad med omnejd.

Vi erbjuder dig ett varierat jobb i en mindre snickerifirma med god ekonomi och stabil kundkrets.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten har minst fem års erfarenhet av arbete som snickare. Yrkesbevis är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i ritningsläsning och känner dig trygg i din yrkesroll. Som person är du självgående, noggrann, initiativtagande och samarbetsvillig. Du är social och fungerar väl med både kollegor och kunder. Du är bra på att planera och ta ansvar för din arbetsdag och arbetsinsatser samt har en hög arbetsmoral och är driftig, flexibel och engagerad.
B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Information och kontakt
Anställningen börjar med en visstidsanställning hos Wikan Personal och för rätt person kommer anställningen leda vidare till en tillsvidareanställning hos Byggcarl Entreprenad AB.
Är du vår nästa snickare? Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 16/12.
Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Zanna Persson på Wikan Personal, 0451-707482.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Är du intresserad av tjänsten på Wikan Personal AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Träarbetare/Snickare är 2021-12-16.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.