Service Planner

Ledig tjänst på Konecranes AB

Sök ledigt jobb som Planeringskontorist i Karlstad. Nu finns det en ledig tjänst på Konecranes AB i Värmlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-04.

Hitta till arbetsplatsen på Konecranes AB

Arbetsplatsen hos Konecranes AB ligger i Karlstad i Värmlands län.

Yrke Planeringskontorist
Arbetsort Värmlands län – Karlstad
Arbetsplats Konecranes AB
Organisationsnummer 5560638826 (Konecranes AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-04

Konecranes AB

På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang. Vi tror att mångfald bidrar till företagets framgång och är grunden för vår tillväxt. Vi välkomnar olika bakgrunder och färdigheter som berikar vår gemenskap och vi främjar en plats där vi ALLA kan vara oss själva. Det är det som gör Konecranes till en unik plats att arbeta på.

Vi behöver ersätta en av våra planerare som går vidare till nya utmaningar inom bolaget. Är det dags för just dig att lyfta din utveckling och karriär?

Ta då chansen till nya utmaningar och bli en del av vårt duktiga planeringsteam i region Nord Syd!

Din vardag

Arbetet som planerare innebär att säkerställa att serviceleveranser genomförs på ett lönsamt och kvalitativt sätt samt se till att serviceprodukterna levereras säkert och enligt företagets policys.

Du ansvarar för att förbereda, planera och fördela regionens servicearbete tillsammans med planeringskollegor. Det arbete som våra tekniker genomför innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.

I det dagliga arbetet har du mycket kommunikation både internt med tekniker och externt med kunder och leverantörer för att samordna och planera serviceuppdraget. Efter utfört uppdrag ligger granskning och justering av faktureringsunderlag på ditt bord. Din vardag är händelserik och du behöver ha mycket gott sinne för ordning och reda.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Planera och fördela servicearbetet
 • Ansvar för att bereda servicearbeten
 • Internavrop av material
 • Avrop och samordning av underentreprenörer
 • Granska faktureringsunderlaget
 • Support till tekniker

I denna befattning rapporterar du direkt till servicechef för område North Central.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk bakgrund och god förståelse för eftermarknadsservice. Du är kommunikativ och strukturerad. Det är viktigt att du har en teknisk och ekonomisk grundförståelse. Vi söker en person som är förtroendeingivande och lätt kan bygga upp nätverk. Att arbeta självständigt är en självklarhet för dig men du trivs också med teamarbete.

Viktiga kvalifikationer

 • Datorvana
 • Stresstålig
 • Serviceinriktad
 • Strukturerad
 • Engelska/svenska i tal och skrift

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar i ett glatt gäng med mycket humor. Vi kommer erbjuda framtidens arbetsplats, vilket innebär att du i ditt arbete helt/delvis kan utgå hemifrån. Dina närmsta kollegor finns i Örebro och Värmlands län så där bör även du befinna dig.

Tjänsten:

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Placeringsort: hybrid

Sista dag för ansökan 3 mars, sök dock gärna så fort som möjligt då vi går igenom ansökningar löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor:

För ytterligare frågor om tjänsten vänligen kontakta Ola Rising, servicechef, via mail ola.rising@konecranes.com eller ring på 070-293 84 41.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Konecranes är en global ledare inom materialhanteringslösningar, med ett brett kundregister från flera branscher. Vi sätter konsekvent riktmärket inom branschen, från dagliga förbättringar till avgörande genombrott, genom vår vetskap om att det alltid finns ett säkrare, mer produktivt och mer hållbart sätt. Därför har Konecranes, med sina cirka 16 000+ anställda i över 50 länder, förtroendet att varje dag lyfta, hantera och flytta det som världen behöver.

Konecranes försäkrar att alla anställda och arbetssökande behandlas rättvist i en miljö fri från all typ av diskriminering.


Är du intresserad av tjänsten på Konecranes AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Planeringskontorist är 2024-03-04.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb