Produktionspersonal paketeringsavdelningen

Ledig tjänst på Lyckeby Culinar AB

Sök ledigt jobb som Maskinoperatör, juice, frukt, grönsaker och vegetabilisk olja i Kristianstad. Nu finns det en ledig tjänst på Lyckeby Culinar AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på Lyckeby Culinar AB

Arbetsplatsen hos Lyckeby Culinar AB ligger i Kristianstad i Skåne län.

Yrke Maskinoperatör, juice, frukt, grönsaker och vegetabilisk olja
Arbetsort Skåne län – Kristianstad
Arbetsplats Lyckeby Culinar AB
Organisationsnummer 5561925875 (Culinar Sverige AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Lyckeby Culinar AB

Vi söker medarbetare för visstidstjänster till vår produktionsanläggning Culinar i Fjälkinge, strax utanför Kristianstad.

Vi kommer successivt att ta in medarbetare till paketeringsavdelningen från mars för att vara fullt bemannade till sommaren.

Arbetsuppgifter

Det vi huvudsakligen gör i produktionen är att ta fram olika smaksättningar. Vi hanterar runt 3000 artiklar, allt från den lilla kryddburken du ser i hyllan i din livsmedelsaffär, till stora säckar med blandningar som våra företagskunder köper för att smaksätta egna produkter.

Dofterna kan vara helt fantastiska, en härlig del i jobbet här hos oss.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • läsa och följa instruktioner till inställning av maskiner
  • ladda maskin med olika ingredienser och emballage
  • rapportera i datasystem
  • se till att material hamnar i korrekt återvinning
  • rengöring och tvätt av utrustning


Vi förväntar oss inte att du kan arbetsuppgifterna när du kommer till oss men att du vill lära dig och är intresserad av att kunna ge ett så bra resultat som möjligt.

Vem är du?

Du har fyllt minst 18 år. Det är meriterande men inget krav om du har arbetat i livsmedelsbranschen eller i produktion tidigare. Du är tekniskt intresserad och beredd på ett arbete som stundtals håller ett högt tempo där du har förmågan att kunna arbeta effektivt.

För oss är kunderna väldigt viktiga och vi har hela tiden fokus på att leverera i rätt tid och med hög kvalitet. Där fyller du som ska jobba hos oss en viktig funktion. Vårt arbete kräver att du förstår vikten av att tänka på säkerheten i utförandet av arbetsuppgifterna. Som person är du noggrann, ansvarstagande, ordningsam och du vill leverera kvalitet i det du gör.

Vi ser att du har en positiv inställning till arbetet och till dina kollegor. Du har lätt för att kommunicera och samarbetar väl med andra samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt när uppgifterna kräver det. Du har goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt då detta krävs i det dagliga arbetet. B-körkort är ett krav.

Anställningen

Anställningen är tidsbegränsad på heltid. Vi kommer anställa löpande från mars och tar in medarbetare i jämna intervaller fram till sommaren, därefter är det sysselsättning till slutet av augusti. Vi söker medarbetare till 2-skift och nattskift.

Vi erbjuder ett självständigt arbete i ett stabilt, expansivt företag med god lönsamhet. Du ingår i ett team med kollegor som hjälps åt i det dagliga arbetet samtidigt som du jobbar med frihet under ansvar.

Rekryteringen sker löpande, vi tar gärna emot din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 31 maj.


Är du intresserad av tjänsten på Lyckeby Culinar AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Maskinoperatör, juice, frukt, grönsaker och vegetabilisk olja är 2024-05-31.

Sök andra jobb som maskinoperatör, juice, frukt, grönsaker och vegetabilisk olja

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb