Personlig servicetekniker

Ledig tjänst på Bilmånsson i Skåne AB

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Kristianstad. Nu finns det en ledig tjänst på Bilmånsson i Skåne AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-06.

Hitta till arbetsplatsen på Bilmånsson i Skåne AB

Arbetsplatsen hos Bilmånsson i Skåne AB ligger i Kristianstad i Skåne län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Skåne län – Kristianstad
Arbetsplats Bilmånsson i Skåne AB
Organisationsnummer 5562567965 (Bilmånsson i Skåne AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-06

Bilmånsson är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Hyundai. Vi finns i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Klippan, Lund och Kristianstad är idag ca 185 medarbetare.

Den 1 februari 2023 gick Bilmånsson samman med Kristianstads Automobil, samt Östra Skånes Bilvaruhus som är återförsäljare av Hyundai. Bilmånsson har även förvärvat Bil-Bengtsson den 1 maj 2023. I dagsläget har Kristianstads Automobil fusionerats in i Bilmånsson där Bil Bengtsson och Östra Skånes Bilvaruhus planerar fusion senare under 2023/2024. Bilmånsson räknar då med att sälja nästan 9 000 bilar och omsätta 2,5 miljarder kronor årligen med en personalstyrka på ca 350 medarbetare. Därmed kommer Bilmånsson att bli en av landets större återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Hyundai.

Om tjänsten

Personlig Servicetekniker (PST) är ett koncept för hur vi arbetar på våra verkstäder med kunden i fullt fokus. Du du hand om kunden hela vägen från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen, betalning och slutligen uppföljning av besöket.

Du servar och reparerar med kompetens och noggrannhet, alltid med kundens bästa för ögonen. Till ditt stöd har du avancerade diagnos- och felsökningsprogram samt erfarna verkstadscoacher. I vår moderna märkesverkstad kommer du ingå i ett team av duktiga och trevliga medarbetare där vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul att äga bilar från oss. Din roll är avgörande för att vi ska lyckas.

Vem är du?

Du tycker om att ge service, är duktig på att kommunicera och trivs med att arbeta med människor och teknik. Som person är du stresstålig, flexibel och positiv. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga. Vi värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket. Intresse av modern teknik och att lösa problem genom felsökning och elektronik behövs för att lyckas.

Du har yrkeserfarenhet från liknande arbete och det är meriterande om du arbetat med Volvo, Renault och Dacia innan, dock inget krav. Vi ser gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B.

Anställningsform, omfattning och placeringsort

Anställningen är tillsvidare, heltid med placering på Bilmånsson i Kristianstad.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten så kontakta Ola Malmberg, Servicechef, 044-20 60 62.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande!
Är du intresserad av tjänsten på Bilmånsson i Skåne AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2024-03-06.

Sök andra jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb