Hälso-och sjukvårdsassistent till Kramfors kommun

Ledig tjänst på Kramfors kommun, Välfärdsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Sjukvårdsbiträde/Servicevärd inom vården i Kramfors. Nu finns det en ledig tjänst på Kramfors kommun, Välfärdsförvaltningen i Västernorrlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på Kramfors kommun, Välfärdsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Kramfors kommun, Välfärdsförvaltningen ligger i Kramfors i Västernorrlands län.

Yrke Sjukvårdsbiträde/Servicevärd inom vården
Arbetsort Västernorrlands län – Kramfors
Arbetsplats Kramfors kommun, Välfärdsförvaltningen
Organisationsnummer 2120002429 (Kramfors kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Kramfors kommun, Välfärdsförvaltningen Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

I strävan att bli en än mer attraktiv arbetsgivare anser Kramfors kommun att friskvårdsarbetet är en viktig del för att kunna bidra till ett friskare liv och förebygga ohälsa. Alla medarbetare erbjuds därför ett friskvårdsbidrag motsvarande upp till 1.400 kronor per år.

Tjänsten innebär arbete dagtid måndag till fredag samt var sjätte helg. Även viss kvällstjänstgöring kan vara aktuell. Vi arbetar aktivt med individuell lönesättning vilket ger våra medarbetare möjlighet att själv påverka lönesättningen vid den årliga revisionen. Som arbetsgivare vill vi möjliggöra och främja kompetensutveckling genom utbildning i olika former, då vi ser det som en viktig faktor för vår verksamhets framtid. En självklarhet för oss är att nya medarbetare får en individuellt anpassad introduktion med möjlighet till ett efterföljande stöd i form av mentorskap.

ARBETSUPPGIFTER
Sjuksköterskestuderande, se hit! Är du intresserade av att arbeta som hälso- och sjukvårdsassistent under din utbildningstid och söker ett omväxlande, fritt och flexibelt yrke där vi sätter Kramforsbon i centrum?

Gillar du utmaningar och utveckling samt önskar trevliga och kompetenta kollegor inom flera olika professioner och verksamheter att teamsamverka med? Har du en positiv energi och tar ansvar för din utveckling där modet att våga tacka ja till nya arbetsuppgifter både i samband med arbete i team och självständigt är viktiga komponenter?

Vi söker sjuksköterskestuderande till vår hälso- och sjukvårdsenhet för tjänstgöring som hälso- och sjukvårdsassistenter framför allt inom hemsjukvården men även på särskilt boende. Som hälso- och sjukvårdsassistent arbetar du på delegering och får även en möjlighet att träna på kommande arbetsuppgifter som färdig legitimerad sjuksköterska. Du arbetar alltid med en erfaren sjuksköterska som handledare och mentor. De arbetsuppgifter som kommer att vara aktuella för delegering följer den delegeringsrutin som vi har inom hälso- och sjukvården. Du kommer även att få möjlighet att under handledning av en legitimerad sjuksköterska prova på arbetsuppgifter i vårt metodrum som följer din kursplan i sjuksköterskeprogrammet. Tanken är att arbetet som hälso- och sjukvårdsassistent ger en möjlighet för dig som studerande att få ytterligare förutsättningar till teoretisk och klinisk träning under din studietid. Vilka arbetsuppgifter som är aktuella för delegering sker i samråd med en legitimerad sjuksköterska och föregås alltid av en individuell bedömning utifrån tidigare erfarenhet och eventuellt annan meriterande utbildning så som t ex undersköterska.

Kommunens verksamhet har under de senaste åren utvecklats att utföra mer avancerad vård i patientens hem vilket innebär att arbetet är omväxlande, intressant, stimulerande och utmanande och där ingen dag är den andra lik.
I verksamheten pågår en ständigt förändrings- och förbättringsarbete där vi vill att du också är en del av utvecklingen av framtidens hälso- och sjukvård för våra Kramforsbor. Kramfors kommun har kommit långt i införandet av välfärdsteknik och digitalisering. Användande av tekniska lösningar ingår i vårt arbetssätt, och är en del i tänket när vi tillgodoser behov för medborgarna och en viktig del av det systematiska arbetsmiljöarbetet. Vi arbetar aktivt med kvalité, patientsäkerhet och verksamhetsutveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är sjuksköterskestuderande och har kommit minst till termin 3 i utbildningsprogrammet, alternativt att du sen tidigare är utbildad undersköterska och nu sjuksköterskestuderande, gärna med vana från arbete inom kommunal verksamhet.

Vi välkomnar nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och bidrar till att utveckla verksamheten utifrån den kunskap som du förskansar dig under din utbildning till blivande sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Din kommunikationsförmåga är viktig och därför behöver du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Vi ser även att du har god datorvana.

Dokumentation sker i Treserva
Körkort B är ett krav.


ÖVRIGT
Bifoga CV och kort personligt brev
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html
Är du intresserad av tjänsten på Kramfors kommun, Välfärdsförvaltningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjukvårdsbiträde/Servicevärd inom vården är 2024-05-31.

Sök andra jobb som sjukvårdsbiträde/servicevärd inom vården

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb