Lokförare

Ledig tjänst på LKAB Malmtrafik

Sök ledigt jobb som Lokförare/Förare av tåg i Kiruna. Nu finns det en ledig tjänst på LKAB Malmtrafik i Norrbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-09-30.

Hitta till arbetsplatsen på LKAB Malmtrafik

Arbetsplatsen hos LKAB Malmtrafik ligger i Kiruna i Norrbottens län.

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort Norrbottens län – Kiruna
Arbetsplats LKAB Malmtrafik
Organisationsnummer 5560015835 (Luossavaara-Kiirunavaara AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-09-30

LKAB Malmtrafik

LKAB Malmtrafik ingår som en del i Logistikverksamheten i LKAB och ansvarar för lastning, lossning och transport av LKAB:s järnmalmsprodukter på Malmbanan. Logistik säkerställer tillväxt och konkurrenskraft genom en säker och långsiktigt hållbar verksamhet.

Vi söker nu malmtågsförare på Malmbanan och Ofotbanen med stationeringsort Kiruna. LKAB trafikerar sträckorna mellan verksamhetsorterna Narvik, Kiruna, Malmberget och Svappavaara.

OM TJÄNSTEN

Söker du ett fritt arbete där du får uppleva Norrlands vackra natur med skog, fjäll och fjordar i din vardag så är det här arbetsplatsen för dig.

Som lokförare hos oss blir du en del av vår helhet och bidrar till att vår högteknologisk gruv- och mineralkoncern rullar på. Du arbetar självständigt och trivs med ensamarbete, men även att tillsammans med andra samverka för att lösa problem som kan uppstå i arbetet som lokförare eller vid växling. Du är ansvarsfull, sätter alltid säkerheten först samt är nyfiken på ny teknik och drivs av att lära dig mer.

Vi tror på dig och din kapacitet och ger dig både förtroende och frihet att utveckla och utvecklas.

Din vardag som lokförare:

  • Malmtågsförare på Malmbanan och Ofotbanen
  • Växling, avgångssyning, tågsättsklargöring och bromsprovning av våra vagnar

Tjänsten innebär oregelbunden skiftgång samt nattarbete med stationeringsort Kiruna. Vi arbetar i dagsläget efter ett rullande 6 veckoschema med 2 ledigveckor samt att vi är i startgroparna på att utveckla fler schemamodeller.

DINA KVALIFIKATIONER

  • Lokförarbevis
  • Gymnasial utbildning
  • Körkort B
  • Meriterande är om du är lokinstruktör, innehar loktypsintyg för IORE och/eller norgekompetens TJN

ÖVRIG INFORMATION

För mer information om tjänsten: Renita Vingbäck 0980–72584

För mer information om rekryteringsprocessen: HR-koordinator Amanda Liikamaa 010–144 1357

Vi erbjuder

Vår unika verksamhet kräver anställda med unik kunskap. Oavsett tjänst hjälper och stöttar vi varandra – över avdelnings- och organisationsgränser – inom hela koncernen. Det är viktigt för oss att du vill bidra till den varma och inkluderande kultur som ligger till grund för vår framgång. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss kommer alltid säkerheten först. Våra värderingar är alltså engagemang, innovation och ansvar. Förutom att bli en del av vår breda organisation med gott om möjligheter till utbildning och utveckling i ditt dagliga arbete erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

På LKAB värdesätter och strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Ansök genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Var MEDVETEN om att om du för tillfället är anställd eller tillfälligt anställd inom LKAB fyller du inte i ansökan på denna sida. Logga in på ditt Workday-konto och ansök via ”Hitta jobb” Tack!

Inför rekryteringen har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undviker all kontakt från mediemarknadsförare, rekryteringssajter och liknande.


Är du intresserad av tjänsten på LKAB Malmtrafik? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2023-09-30.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb