Djursjukskötare till Kiruna

Ledig tjänst på Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord

Sök ledigt jobb som Djursjukskötare i Kiruna. Nu finns det en ledig tjänst på Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord i Norrbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-31.

Hitta till arbetsplatsen på Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord

Arbetsplatsen hos Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord ligger i Kiruna i Norrbottens län.

Yrke Djursjukskötare
Arbetsort Norrbottens län – Kiruna
Arbetsplats Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord
Organisationsnummer 2021004151 (Statens Jordbruksverk)
Anställningsvillkor Heltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-31

Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord Är du beredd att jobba i en samhällsbärande verksamhet? Då är detta kanske en spännande utmaning.

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Som distriktsveterinärer arbetar vi på uppdrag av privatpersoner, företag och myndigheter. Vi erbjuder samhällsbärande tjänster för akut djursjukvård, smittskydd och förebyggande insatser för en god djurhälsa. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket.ARBETSUPPGIFTER
Du utför arbetsuppgifter som ryms inom legitimationen. Som djursjukskötare hos oss får du jobba i en varierad vardag med kollegor som hjälps åt där det behövs. Du kommer att jobba både polikliniskt på mottagningen och inom anestesi och kirurgi. Du arbetar med vårdhygien på ett övergripande plan och uppfyller också vårt dagliga hygienarbete genom att sköta tvätt, instrument och lokalvård. Du har mycket kontakt med våra kunder genom att arbeta i reception och att svara i telefon.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare med erfarenhet och intresse av kliniskt arbete. Du är en engagerad och lösningsorienterad lagspelare som stöttar och arbetar för teamets bästa och mot gemensamma mål. Du är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande gentemot våra kunder för att ge dem en god upplevelse av sin kontakt med oss. Arbetsdagens förutsättningar kan snabbt ändras och då behöver du kunna fatta beslut och bedöma vad som bäst stödjer ett bra flyt och flöde i arbetet.
Vi söker specifikt dig som har ett intresse för och kunskap i akutsjukvård och anestesiologi. Du har en vilja och ambition att vara med och utveckla vår verksamhet. Erfarenhet från både smådjur och häst är meriterande

ÖVRIGT
Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!
Är du intresserad av tjänsten på Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Djursjukskötare är 2024-07-31.

Sök andra jobb som djursjukskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Gällivare
  Leg. Djursjukskötare till Djurläkarna

  Ledigt jobb som djursjukskötare på Djurläkarna Nord AB i Gällivare

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som djursjukskötare
 • Kiruna
  Djursjukskötare till Kiruna

  Ledigt jobb som djursjukskötare på Statens Jordbruksverk i Kiruna

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som djursjukskötare