Barnskötare till Bullerbyns förskola

Ledig tjänst på Kiruna kommun, Förskolor

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Kiruna. Nu finns det en ledig tjänst på Kiruna kommun, Förskolor i Norrbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2024-08-26 , upphör: 2024-12-20 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-08-19.

Hitta till arbetsplatsen på Kiruna kommun, Förskolor

Arbetsplatsen hos Kiruna kommun, Förskolor ligger i Kiruna i Norrbottens län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Norrbottens län – Kiruna
Arbetsplats Kiruna kommun, Förskolor
Organisationsnummer 2120002783 (Kiruna kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2024-08-26 , upphör: 2024-12-20 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-19

Kiruna kommun, Förskolor För ett livs levande Kiruna.
En sak är säker. Med oss gör du skillnad. Vi är Kiruna, brukar vi säga. Vi är vårdpersonalen som håller gamla mamma i handen och läraren som får lillebror att läsa sina första ord. Vi är barnskötaren som får någon att växa varje dag och socialarbetaren som gör det som krävs för att förändra liv. Vi är personliga assistenten som ger frihet och bibliotekarien som gör litteraturen nära. Vi är hemstödpersonalen som kör till byarna i snöstorm som midnattssol för att finnas där. Vi är hundratals kompetenser, tusentals människor och generationer av erfarenhet som tillsammans tryggar, vårdar, inspirerar, lär ut, räddar liv, tänker nytt, flyttar städer, ställer upp för varandra och tar hand om människor. Med stolthet och omtanke. Från fjäll till stad. I dag och imorgon för ett livs levande Kiruna. Det finns något fint i det. Vill du också jobba för livet, människan och framtiden i Kiruna kommun? Vill du skapa värde och göra skillnad på riktigt för det som är viktigt?Kiruna kommun har totalt 12 grundskolor, geografiskt utspridda över kommunen. Grundskolan har till uppgift att ge eleverna kunskaper och värden samt utveckla elevernas förmåga att tillägna sig dessa. Vi förbereder våra elever för aktiva livsval i framtiden.

Kiruna kommun har totalt 21 förskolor geografiskt utspridda över kommunen. Vanligtvis har förskolorna två till tre avdelningar, men det finns också mindre förskolor. Den största verksamheten har fem avdelningar. Förskolan har till uppgift att stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Våra verksamheter utgår alltid från barnets behov.

Vi har trygga anställningar med bra förmåner och erbjuder dig möjligheten att utvecklas både personligen och professionellt.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som barnskötare ingår du i ett arbetslag som tillsammans arbetar utifrån gällande styrdokument och riktlinjer för förskolan. Tillsammans i arbetslaget arbetar ni för barnens utveckling och lärande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har barnskötarutbildning. Du har god samarbetsförmåga och är självständig, initiativrik och målinriktad och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat. En positiv inställning är en förutsättning. Du har intresse för att utveckla nya arbetsmetoder samt sprida kunskaper och erfarenheter till kollegor. Du har ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor och kan med lätthet skapa goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska du kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din ansökan, du gör det via länken https://polisen.se/belastningsregistret?mtm_campaign=utdrag&mtm_kwd=post0623

ÖVRIGT
För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar upp till 5000 kr/år, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Är du intresserad av tjänsten på Kiruna kommun, Förskolor? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2024-08-19.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Gällivare
  Vikariat barnskötare till Älvens (Fjälldalens) förskola

  Ledigt jobb som barnskötare på Gällivare kommun i Gällivare

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Gällivare
  Fjälldalens förskola söker 5 barnskötare

  Ledigt jobb som barnskötare på Gällivare kommun i Gällivare

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Boden
  Vill du arbeta som vikarie i skolans värld?

  Ledigt jobb som barnskötare på Studentconsulting Sweden AB (Publ) i Boden

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Kiruna
  Barnskötare till Bullerbyns förskola

  Ledigt jobb som barnskötare på Kiruna kommun i Kiruna

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Kiruna
  Vill du vikariera inom förskola och fritids?

  Ledigt jobb som barnskötare på Kiruna kommun i Kiruna

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Luleå
  Barnskötare sökes

  Ledigt jobb som barnskötare på InAventura fsk AB i Luleå

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Luleå
  Barnskötare, vikariat till Torpets Äventyrsförskola

  Ledigt jobb som barnskötare på InCroft fsk AB i Luleå

  Sök jobbet som barnskötare
 • Luleå
  Vi söker korttidsvikarier

  Ledigt jobb som barnskötare på InCroft fsk AB i Luleå

  Sök jobbet som barnskötare