Semestervikarier - Medicinska sekreterare

Ledig tjänst på Region Sörmland

Sök ledigt jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Katrineholm. Nu finns det en ledig tjänst på Region Sörmland i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och -. Arbetet är Tidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse till enligt överenskommelse -. Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2022-01-31.

Hitta till arbetsplatsen på Region Sörmland

Arbetsplatsen hos Region Sörmland ligger i Katrineholm i Södermanlands län.

Yrke Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Arbetsort Södermanlands län – Katrineholm
Arbetsplats Region Sörmland
Organisationsnummer 2321000032 (REGION SÖRMLAND)
Anställningsvillkor Tidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse till enligt överenskommelse -
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå -
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-01-31

Region Sörmland Region Sörmland, Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Vi söker medicinska sekreterare till sommaren 2022.

Dina arbetsuppgifter
Hälso- och sjukvården i Region Sörmland söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och vill ha ett stimulerande arbete med varierande och intressanta uppdrag. Du tycker om att arbeta med människor, du är flexibel och har god samarbetsförmåga och hög ansvarskänsla.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Tillträde sker fortlöpande under vår och sommar.

Din kompetens
Godkänd utbildning till medicinsk sekreterare, pågående utbildning till medicinsk sekreterare eller utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning. Tillträde sker fortlöpande under vår och sommar enligt överenskommelse.


Kom och jobba hos oss på Region Sörmland!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV och betyg, snarast eller senast 2022-01-31.
OBS! För att din ansökan ska räknas som fullständig måste du bifoga dina betyg från din, för tjänsten, aktuella utbildning.


Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Är du intresserad av tjänsten på Region Sörmland? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare är 2022-01-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.