Är du på jakt efter ett sommarjobb? Drifttekniker på Gasum.

Ledig tjänst på Manpower

Sök ledigt jobb som Drifttekniker, värmeverk i Katrineholm. Nu finns det en ledig tjänst på Manpower i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Not Specified. Arbetet är Heltid Temporary. Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2022-06-08.

Hitta till arbetsplatsen på Manpower

Arbetsplatsen hos Manpower ligger i Katrineholm i Södermanlands län.

Yrke Drifttekniker, värmeverk
Arbetsort Södermanlands län – Katrineholm
Arbetsplats Manpower
Organisationsnummer 5563481588 (Manpower AB)
Anställningsvillkor Heltid Temporary
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Not Specified
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-08

Manpower Vad går arbetet som konsult ut på?
Ditt sommaruppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Katrineholm där du kommer att arbeta som drifttekniker med underhåll och reparationer. Mer specifikt innebär det att arbeta se till att säkerställa optimal drift och vidta nödvändiga åtgärder i form av reparationer och förbättringar och allmänt fastighetsunderhåll. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med fastighetsskötsel, reparationer och yttre skötsel. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi att du har erfarenhet av drift och underhåll.

Då har du hittat helt rätt! Vi på Manpower söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom drift och underhåll för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

I övrigt krävs det att du

* har B-körkort

* är kunnig inom relevant hantverk

* har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Martin Eek via e-post: martin.eek@manpower.seVi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Är du intresserad av tjänsten på Manpower? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Drifttekniker, värmeverk är 2022-06-08.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Eskilstuna
  Verkstadstekniker till Green Cargos ellokverkstad

  Ledigt jobb som drifttekniker, förbränningsstation på Academic Work Sweden AB i Eskilstuna

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som drifttekniker, förbränningsstation