Vill du ha världens bästa vikarie- samt sommarjobb.

Ledig tjänst på God Assistans i Värmland AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Karlstad. Nu finns det en ledig tjänst på God Assistans i Värmland AB i Värmlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast månads- vecko- eller timlön. Arbetet är Deltid Sommarjobb. Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2024-05-03.

Hitta till arbetsplatsen på God Assistans i Värmland AB

Arbetsplatsen hos God Assistans i Värmland AB ligger i Karlstad i Värmlands län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Värmlands län – Karlstad
Arbetsplats God Assistans i Värmland AB
Organisationsnummer 5592122849 (God Assistans i Värmland AB)
Anställningsvillkor Deltid Sommarjobb
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-05-03

God Assistans i Värmland AB God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se 


Vi söker nu vikarier till assistansen hos en levnadsglad, sportintresserad 38-årig kvinna bosatt i Skattkärr. Kvinnan har med anledning av en progressiv neurologisk sjukdom behov av hjälp med hela sin dagliga livsföring. Hon behöver hjälp med sin personliga omvårdnad, träning och hushållssysslor. Hon har även behov av hjälp vid fritidsaktiviteter. 

Humor, en positiv inställning och en trygg personlighet är egenskaper som vi ser att du som sökande har. Du som söker ska vara kvinna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vården. Du behöver vara trygg inför akuta situationer och hjälpinsatser som heimlich manöver kan förekommer på arbetsplatsen.
 
Arbetstiderna är varierade och du som söker ska kunna arbeta dag, kväll, natt och helg. Schemat är baserat på dygnspass med sovande jour. Vi söker nu vikarier som kan hoppa in vid ledighet samt sjukdom och framförallt sommaren.

Övrigt: Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning samt friskvård på upp till 4000 kronor/år.
  
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta jakob.weiss@godassistans.se
Är du intresserad av tjänsten på God Assistans i Värmland AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2024-05-03.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb