Java-utvecklare till Addoceo

Ledig tjänst på Testhuset

Sök ledigt jobb som Mjukvaruutvecklare i Karlstad. Nu finns det en ledig tjänst på Testhuset i Värmlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-07-27.

Hitta till arbetsplatsen på Testhuset

Arbetsplatsen hos Testhuset ligger i Karlstad i Värmlands län.

Yrke Mjukvaruutvecklare
Arbetsort Värmlands län – Karlstad
Arbetsplats Testhuset
Organisationsnummer 5568740491 (Testhuset Urval & Utveckling AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-07-27

Testhuset Om tjänsten
Du kommer ingå i ett team på 8 utvecklare med olika specialistkompetenser. Arbetet sker nästan uteslutande internt även om det är projekt gentemot kund. Arbetssättet är agilt där sprintarna sker med blandad uppsättning beroende kompetens.

Addoceo söker någon med ett genuint intresse för teknik som vill vara med och skapa smarta lösningar i komplexa projekt. Vi tror även att du tycker det är roligt och intressant att diskutera teknik, oavsett om det är gentemot kund eller på kafferasten.

Vi erbjuder ett härligt och prestigelöst gäng i en platt organisation med snabba beslutsvägar. Vi alla stöttar varandra i vårt arbete för att må bra och leverera bra. Kompetensutveckling erbjuds i valfritt område så länge det är motiverbart.

Om dig
Som person är du lösningsfokuserad, analytisk och tycker det är kul att bemöta komplexa problem.

Utöver det tror vi även att du har:
- Utbildning inom relevant område eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig
- 3års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling eller liknande
- Bekant med Java/J2EE
- Förståelse för databaser
- Erfarenhet av integrationslösningar

Meriterande är:
- Java serverprogrammering
- Wildfly/JBoss
- Affärssystem
- .NET

Om oss
Vi på Addoceo utvecklar, kvalitetssäkrar och underhåller IT-lösningar som stöder affärsverksamheter över hela Sverige sedan 2001. I första hand handlar vårt arbete om att utveckla system för största affärsnytta och effektivitet för kunder inom främst detaljhandel, tillverkningsindustri, offentlig sektor och tjänstesektorn

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör de en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Linus Westling på 076 326 23 47 eller Linus.Westling@testhuset.com

Varmt välkommen med din ansökan.

Placeringsort: Karlstad
Är du intresserad av tjänsten på Testhuset? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Mjukvaruutvecklare är 2023-07-27.

Sök andra jobb som mjukvaruutvecklare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb