Lokförare med högt säkerhetstänk till Karlstad

Ledig tjänst på Vy Tåg AB

Sök ledigt jobb som Lokförare/Förare av tåg i Karlstad. Nu finns det en ledig tjänst på Vy Tåg AB i Värmlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Fast lön. Arbetet är Heltid. Tillsvidare.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-08.

Hitta till arbetsplatsen på Vy Tåg AB

Arbetsplatsen hos Vy Tåg AB ligger i Karlstad i Värmlands län.

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort Värmlands län – Karlstad
Arbetsplats Vy Tåg AB
Organisationsnummer 5565649976 (Vy Tåg AB)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidare.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå . Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Vy Tåg  AB Vygruppen är en nordisk transportkoncern med drygt 11 500 medarbetare och en omsättning på 17 miljarder norska kronor. Vy har verksamhet inom tåg, buss, gods, mobilitetslösningar och turism i Norge och Sverige. Vår vision är «Vy gör det enkelt att välja miljövänligt». Det uppnår vi genom att ge våra kunder goda upplevelser varje dag, vara branschledande på innovation, vara effektiva och pålitliga i allt vi gör samt att ha engagerade och kundorienterade medarbetare.

Vy Tåg är dotterbolaget som agerar på den svenska järnvägsmarknaden. Omsättningen är 855 miljoner kronor, vi har närmare 490 medarbetare och fyra trafikuppdrag: Värmlandstrafik, X-trafik, Norrtåg och Nattåget Norrland (Stockholm - Narvik/Luleå). Dessutom har vi egen helgtrafik Karlstad-Oslo och kör snabbtåg Oslo-Göteborg i samarbete med vår ägare.”Vy Tåg växer. Vill du växa med oss?”

För placeringsort Karlstad söker vi nu lokförare som med trafiksäkerheten i fokus - och i gott samarbete med duktiga kollegor - alltid vill ge våra resenärer en behaglig resa. Vi kör regionaltågstrafik på uppdrag av Region Värmland samt kommersiell trafik till bland annat Oslo och Stockholm. Vill du vara en del av ett härligt gäng i ett företag med korta beslutsvägar är det här jobbet för dig.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

.alltid sätta säkerheten först
.framföra tåg enligt vid vart tillfälle gällande föreskrifter
.hantera trafikstörningar och samarbeta med dina kollegor
.ge löpande information till våra resenärer för att uppdatera om trafikläget
.uppmärksamma, hantera och rapportera in avvikelser.

Kvalifikationer
Formella krav 

.examinerad lokförare med giltigt lokförarbevis.
.tjänsten innebär uniformsplikt.
Meriter är om du har

.typutbildning på Regina eller Itino
.erfarenhet av att köra tåg i Norge

Personliga egenskaper
Vi vill att

.du är uppmärksam och självständig
.din koncentrationsförmåga är hög och du kan hantera stressiga situationer
.du är serviceinriktad och intresserad av att ha kontakt med människor
.du har goda kunskaper i både svenska och engelska
.du har god IT-vana.
Tågen går årets alla dagar. Därför innebär jobbet skifttjänstgöring, helgarbete och överliggningar på annan ort. Din anställning omfattas av gällande kollektivavtal. 

Vi erbjuder
För oss på Vy Tåg är varje anställd viktig, och vi vill att våra anställda ska må bra och undvika sjukdomar. Som anställd hos Vy Tåg har du möjlighet att få ta del av personalerbjudanden tex friskvårdsbidrag 3600 kr / år och andra förmåner samt företagshälsovård.

Kontaktinformation
Markus Widberg, Gruppchef, 054 7717406

Arbetsplats
Fredsgatan 3B

652 25 Karlstad
Är du intresserad av tjänsten på Vy Tåg AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2023-10-08.

Sök andra jobb som lokförare/förare av tåg

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb