Administratör

Ledig tjänst på Peab Sverige AB

Sök ledigt jobb som Kontorsbiträde i Karlstad. Nu finns det en ledig tjänst på Peab Sverige AB i Värmlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-20.

Hitta till arbetsplatsen på Peab Sverige AB

Arbetsplatsen hos Peab Sverige AB ligger i Karlstad i Värmlands län.

Yrke Kontorsbiträde
Arbetsort Värmlands län – Karlstad
Arbetsplats Peab Sverige AB
Organisationsnummer 5560999202 (PEAB Sverige AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-20

Peab Sverige AB Till vårt trevliga kontor i Karlstad söker vi en administratör i en dynamisk roll delad mellan allehanda administration, kontorssamordning, kommunikationsuppgifter och även delaktighet i vårt anbudsarbete.

Som administratör supporterar du våra två arbetschefer och deras organisationer placerade på kontoret och ute på våra projekt. Du kommer även samarbeta med stödfunktioner bla regionens kommunikationsfunktion.

Innehåll i befattningen:

Varierande praktiska och administrativa uppgifter kring kontoret såsom inköp av förbrukningsmaterial, arrangera och samordna möten, konferenser och andra aktiviteter.

Vi har dagligen en gemensam frukost som ska hanteras vilket uppskattas och stärker trivseln.

Du kommer också bidra till regionens kommunikationsnätverk med material till sociala medier, informationsmaterial och företagets intranät. Du kommer också vara involverad i våra anbudsprocesser där du ser till att anbud, presentationer, arbetsplatsskyltning och media hanteras enligt Peabs arbetssätt och policy. ­­

Din profil:

I och med att tjänsten innehåller varierande arbetsuppgifter gäller det att kunna vara flexibel och hantera många uppgifter parallellt. En hög servicegrad är viktigt då alla uppgifter stora som små, enkla som komplexa är lika värdefulla och viktiga för att verksamheten ska fungera optimalt. Du är som person är initiativtagande, gillar att påverka och förmåga att kunna säga ifrån. Du har känsla för kommunikation, skriva texter, foto och sociala medier i förekommande program.

Tjänsten innehåller ungefär lika stora delar administration som kommunikation varav erfarenheter av det sistnämnda är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du rapporterar till en av arbetscheferna på kontoret. Krav att du har giltigt körkort.

Tjänsten tillsätts löpande. Vid frågor vänligen kontakta Arbetschef Sam Carlson 073-337 32 39.
Är du intresserad av tjänsten på Peab Sverige AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kontorsbiträde är 2021-12-20.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.