Lokalvård

Ledig tjänst på Värmland Ek För, HSB

Sök ledigt jobb som Fastighetsstädare i Karlstad. Nu finns det en ledig tjänst på Värmland Ek För, HSB i Värmlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-02.

Hitta till arbetsplatsen på Värmland Ek För, HSB

Arbetsplatsen hos Värmland Ek För, HSB ligger i Karlstad i Värmlands län.

Yrke Fastighetsstädare
Arbetsort Värmlands län – Karlstad
Arbetsplats Värmland Ek För, HSB
Organisationsnummer 7732003277 (HSB Värmland Ek. För.)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Värmland Ek För, HSB

HSB Värmland söker lokalvårdare.

Som lokalvårdare hos oss jobbar du ute hos våra kunder som består i huvudsak av bostadsrättsföreningar. Uppdraget är allmänna utrymmen såsom trapphus, tvättstugor, källare, mötesrum etc.

Vi söker en person som har tidigare erfarenhet av yrket. Vår lokalvårdsgrupp består i dagsläget av 6 personer som alla har arbetat några år i branschen.

Du skall kunna arbeta både i grupp och självständigt. Eftersom vi jobbar ute hos våra kunder och har dagligen kontakt så läggs stor vikt vid personliga egenskaper. God fysisk kondition och B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att den som söker har god social kompetens, är självgående, noggrann och flexibel, har förmåga att planera och samarbeta. Du bör behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi arbetar vanligtvis i 2-mannalag även om ensamarbete kan förekomma.

Vi tillämpar provanställning. Rekryteringsprocessen sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde enligt ö.k.

Välkommen med din ansökan.


HSB Värmland är en ekonomisk förening som ägs av sina medlemmar. Här finns drygt hundra medarbetare som arbetar med att ge våra kunder professionell service och rådgivning i de flesta frågor som rör boendet.

HSB Värmland har verksamhet i större delen av Värmland. Vi förenklar vardagen för HSB-föreningar och andra bostadsrättsföreningar med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning. Vårt huvudkontor ligger i Karlstad och vi har lokalkontor i Säffle, Grums/Vålberg, Arvika, Kil, Forshaga.


Är du intresserad av tjänsten på Värmland Ek För, HSB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fastighetsstädare är 2023-10-02.

Sök andra jobb som fastighetsstädare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb