Barnskötare till Norrstrands förskola

Ledig tjänst på Barn- och ungdomsförvaltningen, Förskola, Norrstrands förskola

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Karlstad. Nu finns det en ledig tjänst på Barn- och ungdomsförvaltningen, Förskola, Norrstrands förskola i Värmlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: 2024-09-23 Visstidsanställning till 2024-06-30. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-08-01.

Hitta till arbetsplatsen på Barn- och ungdomsförvaltningen, Förskola, Norrstrands förskola

Arbetsplatsen hos Barn- och ungdomsförvaltningen, Förskola, Norrstrands förskola ligger i Karlstad i Värmlands län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Värmlands län – Karlstad
Arbetsplats Barn- och ungdomsförvaltningen, Förskola, Norrstrands förskola
Organisationsnummer 2120001850 (Karlstads kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: 2024-09-23 Visstidsanställning till 2024-06-30
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-01

Barn- och ungdomsförvaltningen, Förskola, Norrstrands förskola Beskrivning

Nu söker vi en vikarierande barnskötare till Norrstrands förskola! Som barnskötare har du en viktig roll i att skapa en trygg och stimulerande miljö för barnen där de kan lära och utvecklas som individer.

Genom att engageras i barnens lek och aktiviteter hjälper du dem att utveckla sociala och känslomässiga färdigheter samtidigt som du hjälper dem att bygga självförtroende och självständighet. 

Vid grönområdet Norrstrandsgatan/Gränsgatan ligger Norrstrands förskola. Förskolan har åtta avdelningar, fyra äldre och fyra yngre avdelningar. Vi arbetar tillsammans över avdelningsgränserna för alla barns bästa. Dels för att bygga upp en rik miljö, men också för att skapa relationer och lärdom av att alla är lika mycket värda och har lika stor rätt att bli lyssnad på. På Norrstrands förskola jobbar vi utifrån våra tre ledord - omsorg, lek och tillgänglig lärmiljö.Arbetsuppgifter
Som barnskötare har du en ovärderlig roll där du hjälper och inspirerar barnen i deras aktiviteter. Det är ett viktigt, roligt och omväxlande arbete där du utgår från barnens intresse. Tillsammans med förskollärare arbetar utifrån aktuella styrdokument, genomför och utvecklar den pedagogiska
verksamheten. 

Hos oss arbetar du tillsammans med välutbildade kollegor och arbetar med ett fokus på ett hållbart arbetsliv. Du erbjuds också fyra kompetensutvecklingsdagar för din utveckling i arbetslivet och som barnskötare. 


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare via gymnasial- eller eftergymnasial utbildning motsvarande minst 1300 p. 

I din yrkesroll har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter eftersom ingen dag på förskolan är den andra lik. Du samarbetar bra med såväl kollegor, barn och vårdnadshavare där du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom har du god förståelse för hur människor tar till sig kunskap och anpassar dig personers olika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper! 

Hos oss erbjuds du ipad som arbetsverktyg och arbetskläder för utevistelsen. Som anställd i vår
förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och kontinuerlig kompetensutveckling. 
Välkommen med din ansökan

Om Karlstads kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.


Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!
Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering. 
Är du intresserad av tjänsten på Barn- och ungdomsförvaltningen, Förskola, Norrstrands förskola? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2024-08-01.

Sök andra jobb som barnskötare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Karlstad
  Barnskötare till Stockfallets förskola

  Ledigt jobb som barnskötare på Karlstads kommun i Karlstad

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Karlstad
  Barnskötare till Stormyrens förskola

  Ledigt jobb som barnskötare på Karlstads kommun i Karlstad

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Karlstad
  Barnskötare till Norrstrands förskola

  Ledigt jobb som barnskötare på Karlstads kommun i Karlstad

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare