Lokalvårdare

Ledig tjänst på Kundpartner Syd AB

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Karlskrona. Nu finns det en ledig tjänst på Kundpartner Syd AB i Blekinge län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2023-10-19.

Hitta till arbetsplatsen på Kundpartner Syd AB

Arbetsplatsen hos Kundpartner Syd AB ligger i Karlskrona i Blekinge län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Blekinge län – Karlskrona
Arbetsplats Kundpartner Syd AB
Organisationsnummer 5567275861 (Kundpartner Syd AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2023-10-19

Kundpartner Syd AB

Vi söker medarbetare för vårt städteam i Karlskrona!

Du som söker tjänsten ska vara glad, positiv, serviceinriktad, flexibel, självgående, samarbetsvillig och lite av en problemlösare.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att städa i våra kunders lokaler. Tillsammans med teamet ansvarar du för service och renhållning utav våra objekt.

Tjänsten är främst förlagd till dagtid vardagar men kvällar och helger kan förekomma. Timanställning på 50-100%. För rätt person kan det leda till tillsvidareanställning.

Tidigare erfarenhet av lokalvård och dess metoder är meriterande för denna anställning. Kunskaper inom golvvård, fönsterputs, byggstäd, industristäd är meriterande. Likaså B-körkort.

Du bör ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du har referenser.

Vi har behov av att få in personal så fort som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på Kundpartner Syd AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2023-10-19.

Sök andra jobb som städare/lokalvårdare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb