Förrådspersonal inom avrop

Ledig tjänst på Försvarsmakten

Sök ledigt jobb som Lagerarbetare i Karlskrona. Nu finns det en ledig tjänst på Försvarsmakten i Blekinge län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Individuell lönesättning.. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-11.

Hitta till arbetsplatsen på Försvarsmakten

Arbetsplatsen hos Försvarsmakten ligger i Karlskrona i Blekinge län.

Yrke Lagerarbetare
Arbetsort Blekinge län – Karlskrona
Arbetsplats Försvarsmakten
Organisationsnummer 2021004615 (Försvarsmakten)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Individuell lönesättning.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-11

Försvarsmakten Vi söker nu förrådspersonal med inriktning mot avrop/inköp på Försörjningsavdelningen i Karlskrona och hoppas att du vill söka till oss och bli vår nya kollega. Hos oss får du ett varierande och spännande arbete i inspirerande miljöer med möjlighet till friskvård på arbetstid. 

Om enheten
Försörjningsavdelningen tillhör Logistikenheten som planerar, bereder, genomför och följer upp all materielförsörjning och teknisk tjänst för samtliga förband inom Garnisonen. Försörjningsavdelningen består av 3 sektioner, Service, Insatsorganisation och Gods/Transport vars syfte är att bidra till en starkare och mer redundant försvarsmakt genom en välfungerande fredslogistik och förbandsnära förrådshållning och förnödenhetsförsörjning för beredskapshöjningar och krig. Avdelningen består idag av ca 60 personer med blandade åldrar, kompetenser och bakgrund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Övergripande innebär tjänsten att arbeta med avrop/inköp. Du kommer att hantera inköp efter LOU (Lag om Offentlig Upphandling) och enligt fullmakt upphandlade avtal utifrån verksamhetens behov avseende förnödenheter och tjänster. Tjänsten innebär mycket kund och leverantörskontrakt.

Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet, förnödenhetsförsörjning, fungerar och för det använder vi oss av systemstöd i SAP miljö. Detta medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.

KRAV
Kvalifikationer


• Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt
• Goda datorkunskaper
• Körkortsbehörighet *B
• Tidigare erfarenheter inom förrådshållning och/eller logistik

Personliga egenskaper
Du behöver ha god samarbetsförmåga, god social förmåga med hög servicekänsla, vara flexibel, lösningsinriktad, noggrann samt kunna arbeta i grupp och självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITERANDE


• Tidigare erfarenhet av avrop/inköp och fakturahantering eller motsvarande arbetsuppgifter
• Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocesser
• Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem SAP/PRIO
• Tidigare arbetat som GSS (gruppbefäl, soldat, sjöman)

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: heltid.
Arbetsort: Karlskrona.
Befattningen är civil.
Tillträde enligt överenskommelse

Upplysningar om befattningen 
Kontakta Magnus Jonsson eller Camilla Holgersson.

Information om rekryteringsprocessen 
Kontakta Lena Krusberg.

Fackliga företrädare
Officersförbundet: Johnas Mård
Försvarsförbundet: Jan Wasberg
SACO: Birgitta Strauss
SEKO: Andreas Emilsson

Samtliga kontaktpersoner nås via växeln: 0455-85 000. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-12-11. Din ansökan ska innehålla CV och  ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Är du intresserad av tjänsten på Försvarsmakten? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lagerarbetare är 2023-12-11.

Sök andra jobb som lagerarbetare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb