Advokat/Biträdande jurist

Ledig tjänst på Linge AB, Advokatfirman

Sök ledigt jobb som Biträdande jurist i Karlskrona. Nu finns det en ledig tjänst på Linge AB, Advokatfirman i Blekinge län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-30.

Hitta till arbetsplatsen på Linge AB, Advokatfirman

Arbetsplatsen hos Linge AB, Advokatfirman ligger i Karlskrona i Blekinge län.

Yrke Biträdande jurist
Arbetsort Blekinge län – Karlskrona
Arbetsplats Linge AB, Advokatfirman
Organisationsnummer 5567912224 (Advokatfirman Linge AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-30

Linge AB, Advokatfirman

Om jobbet

Advokatfirman Linge är inriktad mot allmän praktik och affärsjuridik, och består idag av 3 advokater, två biträdande jurister samt två paralegals, och en administratör. Vi har kontor i Karlskrona och Växjö. Vi har även ett mottagningskontor i Emmaboda.

Vi fortsätter att växa och söker därför ytterligare en medarbetare till Karlskronakontoret.

Vi söker dig som har erfarenhet från advokatbyrå eller annan relevant arbetslivserfarenhet. Vi förutsätter att du har goda betyg från din utbildning. Vi ser gärna att du fullgjort tingstjänstgöring. Som person är du affärsorienterad med ett starkt driv, pragmatisk och med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska språket mycket väl, både i tal och skrift.

Vi kan erbjuda dig ett lärorikt och utvecklande arbete med möjlighet att arbeta brett med olika juridiska frågeställningar inom våra kompetensområden. Vi arbetar för att sprida kunskap mellan medarbetare genom ett öppet och prestigelöst arbetsklimat samt regelbundna utbildningstillfällen. Du blir en del av en arbetsplats med högt i tak och där man solidariskt ställer upp för varandra i en strävan mot byråns gemensamma mål.

Välkommen att skicka din ansökan till Advokatfirman Linge AB, Kungshuset, Landbrogatan 7, 371 34 Karlskrona, eller per mail: info@advokatlinge.se senast den 30 juni 2022. Fast lön och provision.

Information om advokatfirman finns på www.advokatlinge.se. Upplysningar om tjänsten lämnas av advokat Gustav Linge och advokat Markus Segerström.


Är du intresserad av tjänsten på Linge AB, Advokatfirman? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Biträdande jurist är 2022-06-30.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

    Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.