Administratör

Ledig tjänst på Räddningstjänsten Östra Blekinge

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Karlskrona. Nu finns det en ledig tjänst på Räddningstjänsten Östra Blekinge i Blekinge län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-08.

Hitta till arbetsplatsen på Räddningstjänsten Östra Blekinge

Arbetsplatsen hos Räddningstjänsten Östra Blekinge ligger i Karlskrona i Blekinge län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Blekinge län – Karlskrona
Arbetsplats Räddningstjänsten Östra Blekinge
Organisationsnummer 2220001255 (Kommunalförbundet Räddningstjänsten Ö Blekinge)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Räddningstjänsten Östra Blekinge

Räddningstjänsten Östra Blekinge är ett kommunalförbund som bedriver räddningstjänst i medlemskommunerna Ronneby och Karlskrona. Ett kommunalförbund är en egen juridisk person och kan jämföras med en kommun, vilket innebär att Förbundet har en egen politisk ledning i form av direktion som tar de strategiska besluten för Förbundet. Förbundet har två heltidstationer, åtta deltidsstationer och två räddningsvärn. Räddningstjänsten Östra Blekinge har ca 200 medarbetare fördelat över de olika stationerna. Administrationen har säte i Karlskrona på brandstationen på Oskarsvärn och består av administrativ chef, ekonom, HR-specialist, administratör och kontorist.

Vi erbjuder en arbetsplats i vackra Blekinge - Sveriges trädgård, och moderna, ändamålsenliga lokaler i vår nybyggda brandstation. Räddningstjänsten är en spännande organisation att arbeta i och vi har en god arbetsmiljö som är öppen och inkluderande. Såväl Karlskrona som Ronneby kommun ligger havsnära och här finns goda kommunikationsmöjligheter för den pendlande. Båda kommunerna har ett rikt naturliv och stora möjligheter till både rekreation och äventyr.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår administrativa avdelning ytterligare och som drivs av ett arbete med hög servicekänsla och där de kommunikativa egenskaperna är viktiga. Vår vision är att bygga ett säkrare, skadefritt och tryggare samhälle, vilket lägger grunden för vårt arbete.

Du är en utåtriktad och kommunikativ person med god vana av arbete med Microsofts program samt olika typer av verksamhetssystem och informationskanaler så som sociala media, hemsida och tryckt information. Att du har en god datorvana är viktigt då stor del av arbetet är digitalt.

Du kommer att vara ansiktet utåt och ta emot och välkomna besökare, samverkansparter, elever och andra medborgare till Räddningstjänsten. Du är lösningsorienterad och nyfiken, samtidigt noggrann och medveten om de lagar som styr den kommunala och offentliga sektorn.

Du har förmåga att hantera många uppgifter samtidigt utan att bli stressad, samt en förståelse för att arbetsbelastningen inte är jämn över året. Att kunna hjälpa till vid högt tryck inom annat ansvarsområde på avdelningen är viktigt, liksom att vara behjälplig till hela organisationen och fungera som ”spindeln i nätet” mellan avdelningarna.


Ett urval av de arbetsuppgifter du kommer att hantera är:

• Reception med besökshantering, telefonväxel, hantering av Förbundets myndighetspost i mail och fysisk post samt hantering av paketadministration

• Arkiv och diariehantering, allmänna handlingar

• Kommunikation, intern och extern inklusive hemsida och sociala media

• Fakturahantering och vissa löpande ekonomiuppgifter

• Löpande arbete med kontroller och registerhantering enligt gällande lagstiftning

• Sekreterare för Räddningstjänstens samverkansgrupp

• Övriga administrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer:

• Lägst gymnasial utbildning och erfarenhet av liknande arbete.

• B-körkort

• Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

• God datorvana och erfarenheter av att arbeta med Officepaketet och Outlook. I tjänsten kommer du att hantera såväl verksamhets-, ekonomi- och lönesystem, så du bör ha lätt för att sätta dig in i systemen.

• Erfarenhet av att ordna och förteckna arkiv inom offentlig förvaltning är meriterande

• Erfarenhet av diariehantering är meriterande

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper vid tillsättning av tjänsten.


Vi strävar efter mångfald och en jämn könsfördelning på vår arbetsplats. Räddningstjänsten är traditionellt en mansdominerad arbetsplats med begränsad mångfald. Vår administration däremot är kvinnodominerad. Vi välkomnar därför alla sökande som uppfyller vår kravprofil.


Välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Heltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en 6-månaders provanställning. Tjänsten är platsbaserad och arbete hemifrån är därför inte möjligt utifrån tjänstens utformning.


Lön: Individuell lönesättning tillämpas.


Tillträdesdag: Snarast, enligt överenskommelse.


Ansökan: Tjänsten tillsätts löpande med sista ansökningsdag 2023-10-08. Så snart vi hittar rätt kandidat tillsätts tjänsten, så skicka din ansökan snarast.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och personen som anställs kommer att behöva lämna in registerutdrag från Polisen samt genomgå säkerhetsprövning.


Kontakt:

Katarina Mansnerus, Administrativ chef

e-post: katarina.mansnerus2@karlskrona.se

telefon: 0455 30 39 86


Zlata Handanovic, HR specialist

e-post: zlata.handanovic@karlskrona.se

telefon: 0455 30 39 95


Ingela Garpenbeck, Facklig företrädare - Vision

e-post: ingela.garpenbeck@karlskrona.se

telefon: 0455 30 39 85


Är du intresserad av tjänsten på Räddningstjänsten Östra Blekinge? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2023-10-08.

Sök andra jobb som administrativ assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb